'Prudska dvojka' u Sarajevu
0
Tihić: 'Dodik je iznevjerio sve naše dogovore'
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece oni jednostavno i normalno jer bi to znacilo kraj njihovim manipulacijama hercegovina krajina podrinje posavina semberija = drzava BOSNA
Bravo gos. Tihicu ;ti si jedini koji vuces pravi potez;slozio se sa svojim dijelom teritorije,i napokon svatio pravu stvar da je BiH podijeljena na DVA a ne na tri dijela tako sto je zaista treci prestavnik i nepotreban i suvisan u svakome pogledu,nadam se istom nacinu i potezu od gos Inzka da i on vidi i uoci svoju napotrebnu prisutnost-a ova dvojica;sobzirom da su krsteni mozda bih se mogli utopiti u jedno/ a to jedno da ostanu skupa u ;REPUBLICI SRPSKOJ\"bez nekih vecih neslaganja i prepucavanja!!!
Bravo Tihi. Nemoj ništa raditi. Ignoriraj ih sve kao što su i oni nas već 10 godina ignorirali i kočili put ka EU. Neka EU i AMERIKANCI naprave novi DAYTON tj. novi USTAV jer ovaj koji su napravili nije bio dobar. Oni će tebe sada moliti da dođeš na pregovore a ti nemoj dok se neko ne sankcioniše za antidaytonska djelovanja. Možeš im postaviti i ultimatum da građani BiH dobiju bezviznu slobodu kretanja kao što imaju svi ostali građani EU, pa ćeš onda doći na pregovore. Sad više nema veze kad će mo u EU jer ionako smo zadnji pa nema veze 2-3godine prije ili kasnije. Prije nisam bio za SDA, ali pošto i opozicija neradi ništa, sad sam vidio da nema bolje stranke u BIH od vas. Više se ne bojim za budućnost BIH sa vama na čelu. Još jednom Bravo Tihi
A Haris-za-bih se sakrio u rupu mišiju, jer mu je Biden svezao uši na masnu! Cuo sam da je sada klempavi od Tihica! Samo ti Tihi radi svoj posao, jer ocito je da jedino ti znas kako treba sa Dodikom! Imas moje puno povjerenje!
bravo klempavi i korumpirani \"majstore\". zaaajjjebbbi bosnjake do izbora, a nakon toga potpisi sve sto ti srbija, zvaljo iz laktasa i korumpirana mz stave na sto. isto kao sto si zeznuo bosnjake na proslim izborima, zajjebbbi ih opet na isti fazon.
Bosnjaci su sasvim jasno prepoznali izdaju ovog velikosrpskog sluge i ono se samo nastavlja na izdaju izdajnika sa Kovaca. Izdaja vam nece proci!
a sto bi razgovarao kad je \"dogovoreno\" da ce drzavna imovina biti rijesena u korist manjeg entiteta ako se poniste zakljucci skupstine manjeg entiteta... bez nas samih... ovo je prisila na vracanje razgovora u institucije.
Da bi pobijedio na unutarstranačkim izborima trebao je inostranu pomoć. Da bi pobijedio na opštim izborima treba podršku naroda a najlakše ju je dobiti ovakvom retorikom. Malo je prerano počeo kampanju, možda mu se razbije o glavu. Možda stranci zaigraju na drugog igrača. Zakoči, Sulejmane.
Mislim da gospodin Tihić vuče dobre poteze,laktašenko je u jednom od svojih zadnjih intervjua na svojoj režimskoj televiziji,popljuvao BH institucije,Bočnjake Muslimane,Državu Bosnu i Hercegovinu itd.Mislim da je laktašenko prevršio svaku mjeru. U BiH se razgovarati MORA ali ovaj put to bi trebale biti institucije BiH ,parlamentarna skupština i vijeće ministara.
A sad Dodo navalio na sve ili nista, kao i pregovarao bi, samo da OHR ode pa da radi sta hoce. A jos nedavno nije bas on htio doci na dva takva sastanka! Nemoj mu to dozvoliti, prvo Ustav, pa neka onda OHR ide gdje hoce!
To Tihi !!!! I Dodik uvijek zateze, jos nije u pravu, ali na kraju nesto iz toga izvuce. Pokazi i ti da ni Bosanci nisu maciji kasalj;) Ne moze se ni s nama igrati kako ko hoce, dosta je bilo i toga! Ne idi tamo da njih trojica \"farbaju\" kako hoce!
Svaka čast Tihiću! Ne dozvoli da nas traktordžija vuče za nos. Nema pregovora sa brđanima dok ne promijene priču.
Senad Hadzifejzovic je davno u svojim Centralnim dnevnicima govorio o Tihicu :) Ko prati CD na Hajatu zna o cemu pricam. Tihic je jedan mlakonja koji je uz pomoc \"njihovog\" Pruda dobio podrsku Biden-a,a sada mu Terzic i Izetbegovic pusu uz vrat,pa sada igra se Dodika malo
Davno ste vi dogovorili, mater vam svima. Ista ste vi vanago, koga više folirate?
ne mogu da vjerujem, tihi ba, kako to da se odrices svog tala, jednog od mnogih? ne ide mi u glavu nikako