Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@@iranac Bolje vidite kako vas tihi laže, pa se onda suprotstavljajte nekome!!!!! Jel tihi govorio, citiram: \"Ukinut ćemo i rs i FBiH, da bi kasnije napravili 4 regije, po ekonomskom, kulturnom i privrednom rangu, i to je, Gospodine Harise bio dogovor danas u Banjojluci\", na to je Haris rekao, citiram: \"Vi ste to pogrešno protumačili, jer ako tako bude, kao što ste vi rekli, odmah ću potpisati taj dogovor, ali je gospodin dodik izjavio na tom sastanku i pred vama i pred čovićem, da rs ostaje neupitna, i prema tome možete shvatiti da vam dodik daje do znanja, da samo želi da podijeli FBiH, a ne rs.
IRANAC NE SERI NEKONTAŠ NIŠTA.
@SARAJLIJA Ir... U emisiji 60 minuta, ispostavilo se da tihi laže na sve strane, prvo je rekao da će se i Federacija BiH i republika srpska ukinuti da bi se mogle uspostaviti 4 regije, a ustra baca priču, da to nije izjavio!!!! I dodik je rekao da tihić može sanjati šta hoće i da rs, ostaje netaknuta, kao što mu je tu noć Haris objasnio, da dodik želi da podijeli Federaciju, a ne rs.
Dobro da si napisao svoje pravo ime! samo si malo kontinent fulio! Ništa čudno za harisovce - njih izbace iz medrese, pa u prištini postanu 2doktori\"! HA, HA, HA! TIHI FOR EVER!
Ne znaju od koga da uzimaju glasove, pa našli invalidima pucat priču. Kakav ciganluk!!!!!! Hare 4ever, SzBiH 4ever