Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JOj bolan da te Tito ustane...drva bi mu cijepao na Dedinju. I ona dvojica hajvana.
Mnogo ti od srca Dragi Prijesednice HVALA na tim lijepim rijecima BOSNA ce uvijek biti. neka je od VELIKE CASTI; SRETAN DAN SUVERENE I NEZAVISNE BOSNE I HERCEGOVINE I VAMA I SVOJ BRACI U DIJASPORI; BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA ZIVJELA BOSNA
Tihicu donesi dvije rakojice i sjedi popij i ti ,vidis da vise licis na konobara nego na politicara...E bas vam fin ovaj Tihic
Triling bijednika. I ovaj Tihic. K'o postar. Haj' matere ti , koga je primio od drzavnika? I onu dvojicu. Bljuzg!!! Niko,osim delegacije za zastitu polovnih gustera.
e koji ste vi debili! vrijedjate covjeka bezveze a ne pitate se sto vam aktuelni predsjednik paravac nije cestitao dan drzavnosti? fuj!
isti jeremija iz alan forda, stare mi!
tihomire, konju jedan.
Joj Face ocami pa jedeli ista on ?
tipra mu kichme,svega ti
vidi mu glave... buuuu
Daj ljudi mozete li imalo pristojnije pisati. Kako vas samo nije stid samo zato sto ga nevolite nemorate mu ebati sve po spisku stvarno nepismeno.
Ma odjebi i ja kazem
Tihicu, odjebi. Uopste nisi simpatican.
a sladak je matere mi ima nesto majmunsko u faci....
jebo tihic mamu svoju