Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suljo, ne moze biti i vlast i opozicija u isto vrijeme. I skini se vec jednom, i ti i tvoja porodica sa drzavnih jasli-budzeta i grbace poreznih obveznika.
Uvijek uz naseg patriotu Sulejmana. Bio si uz nas i s nama kada je Bosni bilo najteze. Tvoj kolega, patriota Hans, maticar iz Njemacke
@HOS problem je u nelegalnom Dejtonu. Dejton ne dozvoljava razvoj zemlje i odrzava zatucanost i zaostalost zemlje. Dejton je nametnula medjunarodna zajednica a Tihic, Silajdzic, Lagumdzija, Dodik i Covic cuvaju Dejton. Kada bi ti dosao na vlast i ti bi morao cuvati Dejton. Jer ako ne bi to, onda bi bio optuzen za anti-dejtonsku aktivnost i bio smijenjen. To je jedan robovlasnicki zlocinacki sistem u kojem nasi Tajkuni imaju milione a ljudi koji rade za njih 250KM. Jedino bi bilo pametno da svi normalni pobjegnu iz BiH a nek naivni ostanu sluziti Dejtonu na cast. Smrt nelegalnom Dejtonskom sporazumu.
majmune ruzni tebe i tvoje kolege harisa zlatka i druge narod gleda od 92 na tv i jos uvijek umiru od gladi,skinite se vec jednom
Stranka koja ne podrži budžet, mora izaći iz vlasti..Takva su pravila bila i biće..
Najviše bivših komunjara je u SDA i HDZ-u, posljednja šansa je koalicija SBB - SDP pa metla u SDA familijarnim javnim preduzećima i pokušati spasiti što se spasiti može u BiH ( ako i to ne uspije onda ova zemlja nema šanse).
Bilo bi to lijepo, ali ne vjerujem da će se daidžići i amidžići tek tako odreći fotelja...
A idite vise... Kako vas nije sramota... Zar niste dovoljno unistili ovu drzavu i ovaj narod....
ko ce krasti i obecavati zlatne kasike ako SDA izadje iz vlasti ???
Ukoliko SDA izađe iz vlasti to onda znači da je prošlo vrijeme otimačine i da konačno dolazi vrijeme da ministri počnu raditi, a ne otimati novac poreznih obveznika. Njih rad ionako ne intereuje, a i da interesuje oni to ionanko ne znaju. To znači da mogu slobodno ići, možemo samo dobiti njihovim odlaskom.
auu....bash lijepa ucjena,...super :) i trebate izaci iz vlasti, dosta je bilo i vase vlasti koja nista dobro nije donijela
Nista ne brini Suljo, sacuvaces ti opstinu Stari Grad u Sarajevu,,,,,,,heheheee
TAKO JE!POSLIJE GENOCIDASA JE POSTAVLJENA GENOCIDASICA na celo Ustavnog Suda RBIH!KAO STO SAM REKAO-NIKAD MU.TAVI BOSNJO PAMETI NIJE DOSAO,NITI CE MU.TAVI BOSNJO PAMETI DOCI!Svaka Cast srbima!SVAKA CAST!Razj.ebase nas \"BOSNJKAKE\" ko srednjeAtlantsku MacuPicu Skupstinu!!
Jasenovac-KAO OPRAVDANI CIVILIZACIJSKI CIN-nije poznat po k.lanju Turskih K.opiladi-srba,nego je poznat po jedinstvenom i ponovljivom SM.RADU koji i danas zasm.rađuje Bosnjacku Princezu Bosnu i Hercegovinu!Ali nece dugo kao sto danas ne zas.mrađuje NEOVISNU OD SRPSKE BO.LESTI IZLJECENU-HRVATSKU!
dabogda nikad vise ne dosli, o sebi se zabavili svi,vi bošnjacka stranka vi ste sranje jedno obično koje nas je unazadilo 50 godina,i koje je zatvorilo firmi i firmi i pokrali bilione i bilione,za lijekova nemali dabogda
NARAVNO-OSNIVAM BOSNJACKU STRANKU-NA NDH OSNOVAMA-RASNIM OSNOVAMA!Jasenovac je bio VRHUNSKI LJUDSKI CIN...kao i Kravice!Potrati genetskom.utiranu Tursku Stoku koja se smatra \"SRBIMA\"!:)))
Idite gonite se i ne vracajte se!