Godišnjica smrti Josipa Broza Tita
0
"Ti bi sve ovo preko noći rastjerao"
Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt fasizmu sloboda narodu
E,moj Tito da si živ.........
Svi ga svojataju, a ja bih rekao, samo da mu je sve propalo, drzava, ideje. Iako sam rodjen u toj zemlji, volim sto nisam bio dio tih ideja, a o Titi osim ovog nista vise ne znam a i ovo je dosta... Kao sto rece i sam, rezultati njegovog zivotnog rada se sada vide...
Rodjena sam 1992.godine,nisam zapamtila Titovo vrijeme nisam imala tu cast zivjeti u svijetu bez mrznje,boli,suza.Da zivim u pravoj drzavi ZA COVJEKA.Ali danas volim gledati filmove,emisije,citati knjige o drugu Titu i naravno svake godine idem sa svojim prijateljima u Beograd posjetiti njegov Grob od Beograda smo udaljeni nekoliko hiljada kilometara...Ali idemo odati pocast nasem drugu TITU jedinom i pravom predsjedniku i covjeku...I danas jos uvijek slusam pjesme o Titu i vidim da zaista nedostaje ovom narodu i ovim danasnjim drazavama.Koje su se formirale raspadom Jugoslavije.Na mladima svijet ostaje mi cemo se i dalje sjecati lika i djela naseg DRUGA TITA...
O tito tagute \"ugodna\" ti vatra bila ako se nisi pokajao. Kao sto si ti umro umrla je je tvoja kafirska tvorevina.I nikada vise Balkan nece vidjeti tako nevjerstvo. Novo vrijeme je pred nama,vrijeme vjerovanja u Jednog Boga,a i vrijeme je za uspostavljanje takve drzave koja ce se vladati Bozanskim zakonima. Doleko bio Tito i narod nevjernicki,puj!
ti si poprilicno glup jer vjerujes u boga
Jedan manje, idemo dalje.
Najsmjesnije mi sto ovi silni ateisti..... jos vjeruju u Titu.... Znaci, zbilja im je Tito Bog (bas k\'o Isus), kad se mrtvacu mole za spas.
TITO I SAMO TITO
TITO DA POBI ČETNIKE I USTAŠE NEBI IMALI DANAS GENOCIDNOG NARODA
Sto je problem, Valter se vratio, drzava za covijeka i opet lose... Sad bi i Tita. Svi naprijed a vi nazad, komunjare..
Bolje humani diktator nego krvava demokratija
Ostalo samo polupano sudje
Zato jer su se puno kurcili i ne znam sta je cudno tu u ratu je sve dozvoljeno , a kod njih je bila vojska NDH. Znaci druga vojska u drugoj drzavi ;)
Jedan od najvecih likova u istoriji covjecanstva... RIP..
zemalja ujedinite se ! Smrt fasizmu sloboda narodu ! Tito jos nije umro i dalje zivi u nama ;)
Dok će čitav svijet 9. maja proslaviti Dan pobjede nad fašizmom, u LIštici je taj datum tradicionalno Dan žalosti. Znate li zašto?