Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
independent je svojevremeno i ovo pisao ; http://www.independent.co.uk/news/muslims-slaughter-their-own-people-bosnia-bread-queue-massacre-was-propaganda-ploy-un-told-1541801.html
Pa maju vam vašu fašističku, vi ste pripremili i genocide i zločine i prokleti rat !!! Ali naši narodi će se ujediniti, kad tad !!!
Ujedinjenje sa nizim stvorenjima iz genocidne? No thanks
@SFRJ., Kada se ti i takvi odreknete genocidaša, kada se poklonite na mezarju u Srebrenici,....Sram te bilo, ti si rušio SFRJ, koja je bila ok država. Mrš u 3pm i ti i nova SFRJ.