Paviljon Lutrije BiH na 18. SFF-u
17
Texas Holdem Poker u bašti Hotela Evropa
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne mogu da vjerujem da dzeko i siljadzicka tesko zaradjenim parama ne igraju thp
all in.. :)
Ma normala, festival se lafo odgodi zbog Ramazana ali droIje, aIkohol i kocka su sastavni dio toga. Sve u isIamskom duhu, naravno. Hhh
vehbosi spriječite ovu haram manifestaciju
pa eto ovi govore oko 100 000 ljudi za vrijeme sff-a pa nek svako potrosi po 20 km to je 2 000 000
Gojko, ye.bem ti mat.er stupidnu, ako me razumijes takoreci?
REKOH JOJ, NISAM FABREGAS ALI VODIM TE NA SESK AKO ME RAZUMES, A ONA MENI VAZI GOJKARO, ZELIM VASA JAJA TURE AKO MI VERUJETE. REKOH NEMA POTREBE DA MI VAN PERSIRAS, BOLJE DODJI DA VIDIS KOLIKI MI JE DI(r)K ZVANI KUJT TAKORECI. REKLA JE CIM ME PUSTI PAPIS VIDECES MOJE SISE, A POSLE CEMO DA SE MALO KARVALJO SVAKAKO. NADAM SE DA STE ME RAZUMELI TAKORECI?