Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Teško povrijeđen radnik u Općini Novo Sarajevo\" - kakav je ovo dvosmislen naslov. Ja kont\'o majke mi povrijedjen radnik koji radi u Opcini, uposlenik opcine Novo Sarajevo. Dajte ba to sredite loma.
Mene ovo ne cudi, mene cudi kako vise ne bude ovih slucajeva. Na jedno 5% gradilista se MOZDA nose zastitne kacige/kape. Da li je to do gazde, da li do bosnje koji misli \"ma nece mene, dje ce mene, daj klipacu\". Ovo odmah tuziti gradjevinsku firmu. Ovaj centar, hebote, nema ni 5-6 spratova i trebaju ljudi ginuti za 300 KM.ccc
Radio sam sve poslove u inostranstvu,ukljucujuci visoke \"platforme\" skele itd. Uvek smo se vezivali! Meni niko ne vezan ne bi radio na skeli ili bilo gde,na visini.
ne pise se to inportane ccc
\'Bem ti!Stalno se neko povredjuje!\'Bem ti zemlju!