Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@samozatvojumamu......seljoberu je li ti to pokusavas biti orginalan ?????
ALL STARS FORMACIJE... http://www.youtube.com/watch?v=1tnwTmE3ARw
Pas koji la.je....???? NIJE DOVOLJNO KUVAN!!! With love from china!
@samozatebeseljoberu.....pi-cki-ca ti je ispod nosa krkane !!!!SIKTER SELJACINO
Jeste li se na-groktali genocidni sm-radovi ??????Znam ja da vi mozete jos......groktanje.....guslanje i genocid je vas nacionalni sport !!!!!!
Gospodine Bond, najpametnije bi bilo da savjetujete americku administraciju da ambasadu izmjesti na neku sigurniju lokaciju - Banja Luku ili Zapadni Mostar.
Nije llahhkko mr.Bond hraniš ažbahu i onda se ona otme kontroli........ha ha ha
Opet ovo pas.ce zeleni zubi la.je tu.Ajde cu.ko l.aj jos malo. A pic.ke ostaju pi.cke oni se i dalje kur.ce sa tuđim kako su oni ma tu su onie pšrave tipicne KUK:AVICE bez nata su obicne pic.kurine ali oni se dalje prave kao da nata bilo nije pa misle da cemo i mi da poverujemo u njihove nebuloze kako su oni kao da smo zaboravili ko nas je bombardovao i ko nam je bio najveci problem!! A li ne bosnacji pice dalje svoje price za malu decu i misle da to tako ide hahahaha ja svasta p.... rdi!!!
muslici, po koji put vam treba ponavljati, niste vi bili pred BL, vas utjecaj u Oluji je bio kao prdez u vjetru!
@SEN_TI_MENTAL......DE SAGNI SE SM_RDO I NAPUS_SI SE DOBRO OVIM JA_DA_MA !!!!!!! LJUBI TI GU_ZO_VE NATU BAR KAD JE BiH U PITANJU ::::::JER DA NJIH NIJE BILO KAD SMO VAM BILI PRED BL:::::NE BI POSLIJE TOGA NI VAS SM_RA_DOVA BILO VISE !!!!!! SIKTER JA-DNI-CE I GENOCIDNI BIJE-DNICE.....PS NIKO NE TREBA KRETATI NIGDJE JER SVE JE OVO BiH....A KAD SE VELIKI POGLAVICA LAKTASENKO ODLUCI ZA AVANTURU VIDJECES TI SM_RDO HOCE LI SE KRETATI !!!!!
Pa smesno je kad se seljacine prave pametne i izvijaju istinu ali bujrum pa u napad da vidite ono sto zna svako sa malo vojnog znanja da napadati je mnogo teze nego braniti se pa vi bujrum. Vi ste istopili ja jadnika isto ko da bi dosla Rusija izbombardovala vas u tri pi... mate nabila vam sankcije unistila vas medijski i psihicki i onda da bi se mi Hvalaili kako smo vas mi razturili JESTE JAD:NI A I BED:NI!!!
NEZNAS TI NISTA , KAKAV TI I TVOJ SUMSKI KOMENTAR. STOPILI SMO VAM CITAVU JNA !
Znam ja da plivam ali nisam siguran za tebe! Nego pazi u BIh ima oko 1.800.000 musli i oko 1.400.000 SRBA zar vi stvarno mislite da ste toliko jaci???Gllupi ste vi znamo to. A da ne zaboravimo Maticu!!!Koju ni sam silni NATO nije smeo da napadne kopneno nego iz velikih visina, a vi ce te nesto! Pa vi bujrum internet ratnice!!!
http://www.islambosna.ba/index.php/tekstovi-i-knjige/politika/15272-kad-se-lajanje-psa-na-mjesec-naziva-vjerom kako se to radi u albaniji, i jedno od zanimljiv objasnjenja, simbola (polu)mjeseca.... ma ko bi rekao da i kod njih ima islamofobije...
bolje ti je idi se uci plivat, jer trbat ce ti,