Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva odbrana treba ovim zlocincima.R.S.na kraju ce ih slaviti kao borce.Dobice i boracke penzije.To je Dodikova politika.Seljacine i primitivizam nista drugo.
Pozdravljam ovakvu presudu i nadam se da će tako nastaviti. To što nisu pokazali kajanje govori o njima kao monstruoznim pojedincima a ne Srbima uopće. Ima ih par normanih. Malo ali ipak ima. A što se tiče same kazne. Kad se uzme u obzir da je od toga prošlo 20 godina, da je bio rat, da su ubili dvoje staraca i da im je suđeno u Banja Luci, 10 godina je odlična kazna. Možda se zato nisu ni kajali, možda su mislili da će ih pustiti.
malo im je to