Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što je hunjavica? A što viroza? Ja sam ćuo samo za cirozu ono kiad ti jetra ode u helać...
...nije problem samo razlika u temperaturi,nego počelo loženje,naveče ne možeš prozora otvoriti ako izađeš smrad se uvuče u kosu i odjeću,ljudi lože šta stignu-imaju,...ekološka katastrofa a niko o tome ozbiljno ne piše i ne govori !!!
kakav sam proljev imao tri dana za ne povjerovati, ma predizborna kampanja mu nije ravna
@ola, samo da si imao/la koru nara, riješio/la bi problem za pola sata :) http://www.narodnilijek.com/web/prirodni-lijek-ruskog-travara-od-suhe-kore-nara/
Ma da, odmah neke viroze krive da bi ljude kljukali tabletama i boli injekcijama, kao hemija ce pomoci!? Ma marsh!!!!
jesi glupa
sadite zimzeleno drveće .oni su blagoslov za zdravlje u zimskim uslovima .kupe smog upijaju prljave čestice .svi se moramo udružiti .
ja koristim matičnu mlijeć i kapsule 27 minerala i vitamina.svaki dan ,bitno je ojačati organizam do zime.nek nam je bog na pomoći .stiže nam zima.samo da se smanji zagađenje u sarajevu.ako volite sebe i svoje sugrađane ne koristite ćumur i vozite auto samo po potrebi.koristite struju za grijanje .pomažete sebi i drugima.stalno se prave električne centrale.po mogućnosti koristiti konvektore ili električne termo blokove.
Hoće mi duša na nos izać' od kašlja. Šta je ovo ovako stislo?
Ja samo znam da mi nikad nije od cigara! ;)
drina meka