Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nista ne pise o tome kako su izigrali RAK?
treba tužiti operatera, koji naplaćuje NEOSTVARENU uslugu, tj. potrošiš 31 sekundu a on naplati 1 minutu, ili čak za 61 sekundu, naplaćuju 2 minute (obračunska jedinica 1 minuta)...To je najpodmuklija i najprofitabilnija prevara, koja račune uvećava i za 1/3... Ne uzimajte pakete gdje je obračunska duža od 1 sekunde!
Najbolje bi bilo, da smo svi uvijek u romingu, jer malo nam para već uzimaju...
izjednacite pozive prema drugim operaterima !!!
Pa ziv bio, kasnis podobro...cijene vec izjednacene...
Eronet je do jucer koristio roming u dijelu BiH gdje je Bh telekom ili MTS odma ukljuci roming zonu ponaso se ko da si otiso u drugu drzavu. A ni ova dva druga nisu se bolje ponasal isti poso su radili.
Treba se izlijeciti ovog raka i onih rakuna u javnom sektoru.
Ne može RAK riješiti ovakve probleme. Ovim kerovima treba pustiti jednog internacionalnog giganta kao što je TELE2 da pomete smiješni Telecom, Eronet i M-tel. Kada je na tržištu jaka konkurencija, cijene same padaju.
Vidiš da je rad operatera regulisan kao TROSTRUKI monopol. Ja sam dosad čuo za monopol, za dupol kao regulisanu ekonomsku kategoriju ali tropstruki monopol nije nikad postojao u istoriji čovječanstva. Odmah zabraniti RAK koji ovo dozvoljava.
@uskrsno_respo oligopol je sasvim nesto drugo, ovdje imas 3x monopol sto se tice ovog klixovog teksta
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Davno sam napisao da je voki-toki rješenje za sve korisnike u gradovima.
Pretobom napokon nesto pametno i od tebe👏!!!
@jocker10 služim narodu !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)