Udruženje inženjera LIMES
0
Tehnologijom eliminirati zatucanost u BiH
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh koga da ja podrzim Smaju nikad u zivotu i o kakvoj ti energiji pricas i lupas tuda po netu tebi je najoblje sesir pa za ameriku jer o ti pristaje zali boze sto ovi ostali inzinjeri padaju na takve price i gluposti ili je bolje da ides muljat i dalje iza leda.
......nema te tehnologije kad su ......BiH cobani u pitanju...........
ako imate projekte obratite se Heci da se to realizuje. Ako nemate , odj,,,te sa vasim inzinjerskim znanjem. Volio bih znati sta je to do sada udruzenje LIMES napravilo posto ste apsolutno nepoznati! VI , BAS VI, STE NAJ JACI PRIMJER ZATUCANOSTI I NEDOSTATKA ZDRAVOG RAZUMA, VI STE GLUPI TOTALNO, I JOS NESTO! JE BO VAM ZATUCANI DODIK VASU STARU ZATUCANU MAJKU U NJEN OBNOVLJIVI IZVOR ENERGIJE! Heco4ewer!!!!!
Ovi iz Limesa pojma nemaju o cemu pricaju. Samo na jednom ovakvom mjestu mogu privuci pažnju na nebuloze koje izlažu. Čuj alternativni izvori energije su budućnost. Aha malo sutra, mozda na Zeigeist da. Alternativni izvori energije ne mogu ni na jedan mogući (poznati) način načiniti kvalitetnu supstituciu u načinu proizvidnje energije. Ovakvi izvori energije mogu biti samo dopuna fosilnim izvorima energije, koji će uvijek činiti primarni izvore energije. Ovaj clanak bi bilo dobro staviti na aneki energetski forum, pa da se malo stvari razbistre u glavama pametnajkovica. Ja bi prvi volio zelenu energiju, ali to jednostavno graniči sa iluzijom.
ja kad svoju motorku kresnem, nema ba nista limes, sta limes?
e vala, danas je svaki ku-rac inzinjer. jadno.
KOLEGI KOJI JE PRVI DAO KOMENTAR DAJEMO NA ZANJE DA U ČLANKU KOJEG SMO UPUTILI SVIM MEDIJIMA STOJI DA SU NAZNAČENI ODLOMCI IZ ZEITGEIST II, Addendum. To što to portal nije naveo nije naš problem. Uzgred, kolegi preporuka da se učlani u udruženje inženjera LIMES i da da svoj doprinos razvijanju kapaciteta mimo portala.
dragi kolege, svakako je pozitivan korak, samo ne zaboravite (receno vama razumljivim jezikom) - tehnologija je potreban, ali ne i dovoljan uslov za obrazovanje.
haha smešnoooooo hahahaha
stoka....bas vas ne vole ova dva naroda.zasto? resenje podela bosne,svako na svoju stranu,...
\"Tehnologijom eliminirati zatucanost u BiH\" nema ba te tehnologije koja ce eliminirati nasu zatucanost....jaki su to geni,...koji kroz svaku novu generaciju samo jos vise jacaju...
zatucanost u beiha se može jedino eliminirati čekićom.
bosnjo ostaje bosnjo, nepopravljivi smo, niko nece da misli na napredak zivotne sredine a time i pojedinca, svi samo znaju kukat i cekati da neko drugi zasuče rukave, tek kada unistimo prirodna bogastva i iscrpimo resurse hvatacemo se za glavu, ali onda ce biti kasno...
smešna si i kom ti je isti hehe
koliko se ja sjecam a vi ne izgleda ovdje smo imali potpuno unistenje privrede poljuprivrede i htjenje unistenja jednog naroda vi sada pricate o energiji djeco moja nemojte da vas zavaraju te price sa zapada uciti da ali posvaku cijenu ne razmislite