Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa najviše je protjeranih Srba u BIH i njihove imovine uništeno , ali to je rat i posljedice rata , sada pričamo o normalnim odnosima u miru , penzionei treba da primaju penzije iz FBIH i da ne otimate pare . Sa Milijardom smo mogli napraviti Termoelektranu i hidrocentralu , kamate samo rastu , bolje da se to odmah kompezuje sa nepokretnostima .
\"Ja sam spreman zrtvovati mir za islamsku bosnu\" Alija Izetbegovic, 1992 I ko je kome duzan pitas se??
ma hajde, ko je kome sta duzan od 92 .pa do kraja gluposti zvane rat.....to je isto kao skupljati proslogodisnji snijeg... nego, ono sto je sada i sto ce biti
Dug je dug. RS je u pravu kad traži svoj novac. I mi Hrvati bi bili država u državi da ne finansiramo federalne partnere. Za koju godinu sve će otići u neku stvar, ovaj jad i čemer neće imati tko da finansira. Prođeš bosnom, pajdo do pajde i svi ćuće kraj trgovine ili autobusnog stajališta. Inspekcija će uništiti ono malo poduzetnika što radi, jer tko će tu zumru nahraniti, te temo neke šehide i vojne umirovljenike od 30 i kusur godina. To je BiH stvarnost. Prijeti raspad sistema i bit će raspad sistema. Ljudi treba radit. Ne želim vrijeđat, ali prođite mjestima gdje žive Hrvati, a vidite mjesta gdje su naši federalni partneri. Toma Ždravkovi kaže \"dva smo svijeta različita\". Bog i Hrvati!!!
Cekaj momak ,polako Prvo kada vi nama isplatite svu otstetu RSentitet od 92 pa sve do danas za unistenu imovinu ,pokradene stvari nasilno protjerivanje itd da ne nabrajam vise :) sve to dodik ima u pismima od advokata. Sud je jednom odlucio a i ovaj ce put odluciti pa da vidimo ko kome duguje u ovoj zemlji hahahahahahah
Vraćajte pare , i ko je zaradio penziju u Njemačkoj plaća mu NJemačka , plaćajte penzionere , dužni ste Srpskoj 1 milijardu . Birajte ili Brčko ili Goražde .