Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemam nista protiv povecanja akciza na cigarete i duvanske prozivode kao i alkohol..ali za gorivo itekako protiv jer ce dici cijenu svega ostalog. A ovo kazem bez uplitanja u pricu odnosno misljenja gdje ce prikupljeni novac zavrsiti...to je vec za drugu temu. Svi znamo zasto....
Laže! Ovo je formula da se dobaci do opštinskih izbora. Sva lova koja se sakupi na ovaj način je samo 1/3 potrebnog novca, A to što će PIO natjerati da diže kredite je samo način da se otme imovina penzonera, penzioneri ostave na goloj ledini! Sramno i bezskrupulozno! Draganova, Miletova i Bakirova falanga nemaju milosti kada je potrebno otimati od naroda.
ako ti tako kažeš..ti si inače čovjek od riječi..i dijela
Sve vi lažete, pa ste slagali i za namjenu akciza. U agendi nije predviđena akciza na naftne derivate, ali ste je ipak ukomponovali u paket! I ovo se zove laž i to ogromna laž naroda i prevara onog ko vam je sastavio agendu. Bili ste nesposobni i za to. Mislim da nema čovjeka koji će vam povjerovati da istinu govorite.
na pomolu novi reket
On ko Cola,nijedne sijede nema,opusten totalno jer je i cerkicu uposlio u El.Prenos BIH
A DŽESU ONDA FONDOVI ZDRAVSTVA I ZA PUTNU MREŽU JARANE MOJ, KRATKI SMO KAKOGOD OKRENEŠ JARANE
TRALAALALALALALALALALALA
JARANE MIVAKE NEPRIMAMO UKAFANU, OLOŠ I GAMAD NISU DOBRODOŠLI JARANE MOJ
nestalo za bijelog hljeba
Vidjelo se do sada gdje su pare isle, lopovi !