Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Grbavica je u udzbenicima u inostranstvu navedena kao primjer kako NE treba graditi naselje.
Nema tople vode..Zbog 100.m.budale bi rusile zgradu.sta dalje?..od kruznog toka kuca na kuci i semafor svako 100.m..Pravite brzu cestu Rajlovac,Pofalići,tunel Ciglane..Peny rusi jer je sve nelegalno napravljeno i preseli ga na Britaniju a onda spoji Kovacice sa Vogoscom..Neznalice ebo vas SDA i interesi kriminalaca.pljuc.
Peny preseliti na Betaniju..
Šta priča ovaj ? Kružni tok, tačnije pothodnik, kod pekare As nikad u gorem stanju nije bio, nema struje, prljavo, razvaljena ograda, polomljeno sve...užas! Da ima obraza ne bi i dalje javljao kad svakako ništa i ne radi.
Nikad gori nehljebović na čelu NS.
Tanovic za svako rjesenje ima 3 problema. Mnogo je korisniji ovom drustvu bio kao doktor.
Evo i Tanovic se probudio 😂
Zar je ziv tanovic? Ne mogu da vjerujem koliko je lik dobio glasova a skoro ce godina dana od izbora nista se uradilo nije
Tanoviću, si živ?
Ziv je umro nije, prebukiran u ordinaciji