Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači, talgo vozom Sarajevo- Doboj se putuje 3h, brzinom 60km/h? Jedna jedina vožnja tokom 24h? Sramot!! Raspored JEDINE povratne vožnje vam je također cirkus. Polazak iz Doboja u 03:49h ne predstavlja voz cijele BiH, već voz što kupi i dovozi ove jadnike što rade u Sarajevu, a žive negdje na ovoj relaciji. Sve u svemu, imate voz, imate dozvole, imate reklame, imate prugu, a opet ne znate!!
Neko Talgo vozove, neko referendum. Neko u budućnost, neko u 92-u ;)
Komentar ti je skroz pogrešan vjerovatno se nisi vozio vozom u skorije vrijeme,a evo i zašto:1.)Kažeš imate prugu, tačno ali ta pruga nije osigurana za bržu vožnju, ustvari jeste ali mnogobrojni pružni prelazi nisu obezbjeđeni odgovarajućom signalizacijom pa voz mora usporiti ili stati kod svakog prelaza.2.) Voz i jeste uveden da prevozi i odvozi poslovne ljude-ljude koji rade ili službeno putuju u Sarajevo pa mu je tako i tempiran sat polaska i dolaska u Sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
koja smo mi drzava, bog ti jadan. Pred izbore sve, od talgo vozova do referenduma i rata, samo nebil nas kako u torove opet. I paket kafe i kocke na adresu, u potpisu SDA.
@gasilec1 jesi se to omrsila o krmetinu, pa sad sapiras grijehe tako sto lajes po klixu? Btw idiote, bosnjak sam. Al se poserem na tvoju SDA balijsku kriminalnu bagru.
@gasilec1 dijete sehida. Hajd nastavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
E fala ti boze pa krenuse! Sretno.
Nije ovo Talgo voz, vec Talgo vagoni koje pokrece 50 godina stara lokomotiva.
jarane mozel' za dvicu do sarajeva
talgo mudo marijanovo, obicna lokomotiva prefarbana i talgo vagoni. koji talgo?
Prije rata nam je željeznički saobraćaj bio strašno razvijen. Dođeš na stanicu, to vrvi od putnika. Iz Sarajeva si stizao do Banja luke za manje od tri sata.
Bit će puno putnika u 3 sata ujutro!!!
Predvidjam rad ovog voza od 26. septembra do 2.oktobra 2016
lokomotiva iz Titinog doba
Pa ko ne glasao za vladajuce stranke poslije ovakvih privrednih uspjeha :).
od Bosanskog Broda do Mostara se putuje 5 radnih dana ?!?!?!?!? pa nije Orient express
Sve dok ne padne autoprevoznički lobi u najvišim vrhovima , željeznice neće zaživiti.Teško se odreći pinke od transporta roba, a vala i od prijevoza putnika, ogroman se tu vrti novac sa najmanje osam nula.
Nije nov a nije ni savremen kad su kupljeni prije deset godina
Bice dobri ovi talgo vozici za karanje bolesnjakina.
haj tamo njivu orat. Hajd'
sad kad stoka seljacka unisti odmah sjedista...
Nebi valjalo da brzo ide,ko bi mogo ljepu bosnu da vidi kad proleti.
Pa haj ti onda na magare pa polake