Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da je uloviti kakvu ribu na suhom,60-70 kg plavusu sa malo vecim cicama
kako kaze ovaj ribolovac za svaku ribu je potrebna dodatna oprema. u slucaju tvoje ribe treba dobro auto, malo deblji novcanik i par fazona :P
Uhvatio soma od 80kg u zabrani i jos se time hvali... ovo je za zatvor a ne za naslovnu, gospodo draga sa KLIX-a lovostaj na soma zbog mrijesta je od 01.05. do 30.06. a ovaj lafinas je ovaj kao i prosli dobio na struk koji se smatra krivolovom, a ne na sportski nacin!
pa klix inace kasni sa vijestima mozda je se ovo desilo i u aprilu :D
ne kasni, 08.06. ga je uhvatio, u sred zabrane
Teletovic upecao ribu sa parkinga :D
ahah ja reko teletovic
Ufatija sam jednu od 8 kilo hobotnicu cudoviste brala je sisarike pipkom kad je digla pipak i brala je sisarike s grane 7 kila je imala bere sisarike ogromno 6 kil je bil teska.Strasna Velika kad sam je izvadio tu je bilo 5 kili u njoj Kako pliva kak cudoviste eto sisarike izvukla i bere strasno 4 kil je ona bil teska to je strasno. Govorim mane de pofrigaj nam ovu hobotnicu od 3 kil. Kaze on ajme gospe ti ima tu i dva kilu u njoj i tako smo je pofrigali cilu hobotnicu tu kilogram bil teska pojeli smo je cilu u slast. Ostavili smo komsiji sve sto je od pol kile ostalo.Strasno !!!
Samo dragi Bog zna sta je na modracu ribe izlovljeno i na koji nacin... Od dinamita, rucnih bombi, pistolja pa do zavjesa.... Pitajte malo restorane u okolini kako im dolazi riba u zamrzivace... Svaki od tih gazdi je po minimalno par puta osudjivan za krivolov! Poznajem nke licno koji se hvale time kako lov ribu na sve moguce nacine... Ali nikome nista!
Ja budale ...koliko je zino..........,ha ha haaaaa.....!
bolje ti je drži se košarke i pucanja trojki
Bistro
Samo naprijed, ubijajte životinje, sijecite šume, bićete lafčine i svi će vam se divit. ... I ovo je Bosna i Herbegovina :(
pa pojest ce ovu ribu nije je ubio radi luksuza kao npr sto se medvjed ubija radi krzna. znaci ovom ribom se moze nahraniti bez problema 100 ljudi. a tih 100 ljudi bi umjesto te ribe jeli neko drugo meso znaci u redu je klati krave, kokosi, svinje i druge zivotinje a nije u redu jesti ribu zato sto zivi u divljini i nije domaca zivotinja. i to nije samo u BiH vec u cijelom svijetu.
evo poklon za sve koji daju minuse da pare oči http://www.vijesti.me/data/slika/2/13483.jpg schikaria, mora se voditi računa o prirodnoj ravnoteži, a ne stihijski uništavat prirodu i propagirat to kao nešto dobro, evo npr. u Hrvatskoj kome nađu u čamcu da je ulovio bijelu ribu u julu, bolje mu je da se nije ni rodio, takve su kazne.
ribarski san je uloviti zlatnu ribu a ne soma od 80 kila, kakva su ovo došla vremena?