Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima komentara zasto tuzlaci ovako zasto onako sa srbima igraju kolo te dernece i neznam jos cega ima nesto kod srba sto mi bosnjaci volimo a to je dobra picketina u mica cica i vlahinjica pa mi volimo da se guzimo sa nijma jer kad nebi bilo njih morali bi se guzit izmeduse znaci zguzi vlaha nedaj da dode do dahajebacina produzava zivot jebite se da nebi pomrli.JEBAC.
CEGA SE PAMETAN STIDI BUDALE SE PONOSE JEDAN LUDI NAROD JE DOZVOLIJO DA GA BUDALE UVUKU I BEZIZLAZNU SITUACIJU IZ KOJE NIKAD NECE VISE IZACI A TAJ NAROD JE SRPSKI NAROD BIJEDNICI KOJI CE U BUDUCNOSTI MORATI LIZAT SUPKE SVIMA SAMO DA PREZIVE.PIZDE SRPSKE RAZVALJENE STE .
slusajte srbi viste nezasto samo znate da lajete a neujedate.
Zelim pitati CHETNIKA IZ CHIKAGA GDJE SU SAD;Slobo;ARKAN;SESELJ;BOKAN;Legijai OSTALI SRPSKI JUNACI
DRAGI NARODI BOSNE I HERCEGOVINE, NEOVISNO O VASOJ NACIJI I VJERI, ZALOSNO JE CITATI SVE OVE KOMENTARE. GOVORIMO JEDNI PROTIV DRUGIH, MRZIMO SE, PRIJETIMO UBIJANJEM. DOK CIJELI SVIJET NAPREDUJE I UZIVA MI SE ZAKLINJEMO U NOVE RATOVE I PODKOPAVAMO SVOJU SOBSTVENU ZEMLJU. KRIVIMO DRUGE ZBOG NASEG NEZNANJA DA KRENEMO NAPRIJED. LJUDI, MA KO BILI, IGNORISITE ONE KOJI NA OVU STRANICU DOLAZE DA VRIJEDJAJU I PRIJETE, POVEDITE INTELIGENTNE DISKUSIJE BEZ NASILJA I MRZNJE, UZIVAJTE UMJESTO STO STRAHUJETE. ZAR NE VIDITE DA NAM NIKO NIJE KRIV DO NAS SAMIH ????? AKO MISLITE DA NAM JE NEKO DRUGI KRIV, ZASTO SE ONDA NE DRZITE ZAJEDNO UMJESTO STO REZITE JEDNI NA DRUGE. PA TIME SAMO POMAZETE ONOME KO NAM SVIMA UJEDNO NE ZELI DOBRO. HAJMO LJUDI, MALO MANJE SEBICNOSTI I ZAVISTI A MALO VISE OPTIMIZMA I SLOGE.
volim da pusim, drkam, volim progutati i mnogo vise cekam svaki dan u Jackson Park u chicagu, posle 17:00 kod javnih WC-a
nabijem i vas koji ste komentarisali, tadica i za bonus kostunicu na kurac.
Ja pozivam BOSANCE MUSLIMANE i SANDJKAKLIJE molimvas ignorisite ove EKSTREMNE SRBE i EKSTREMNE HRVATE , nezasluzuju paznje a ni komentare . Srbi i Hrvati nikadse nisu voljeli ni podnosili i sadevo pokusavaju preko nasi ledja da ostvaruju svoje ciljeve. Pozivam sve MUSLIMANE nemojte nasjedati na njihove provokacije i na njihove igre. IGNORISATI IGNORISATI kao da ne postaju nemojte dozvoliti da njihov ekstremizam dospije do nas i danas kontaminira. I zatovas MUSLIMANE pozivam budite slozni ujedinjeni ZAJEDNOSTE JACI . Nas nije problem SRBA I HRVATA onisu cinili MASAKRE i zato trebamo sve da damo dase lica kojasu cinila MASAKRE kazne i dase dovedu pred lice PRAVDE.
ma Tadic je cetnik gori od Nikolica , samo je opasni jer to javno ne govori nego glumi demokratu a u srbij su skoro svi politicari cetnici jer tamo su svi politicari cetnici i jedino sto zamjeraju Milosevicu jesta to sto nije " pobedio "kad je vec poceo rat
JOJ KAKO ME SUPAK SVRBI. HOCE 'L IKO DA MI GA SMJESTI?
FAKAZ BA JEBES SRBE... hrvati su govna... SRBI SU ALA MI KAZU TI IDES MI NA KURAC, MRZIM TE... a HRVATI TE PAZE I MAZE...PA ONDA NOŽ U LEdzA...Sta su nama pokusali uradit u srednjoj bosnia... i uradili su donekle... dok nisu dosle one bradate arapine koje i ja mrzim... ne trebaju nama bradati arapi... mi bosnjaci moramo svatit da smo mi drugaciji od islamskog svjeta... pa mi smo jedan naj stariji jugoslavenski naroda.. kada se prvi put spomenula bosna za hrvatsku se nije ni znalo... i ljudi koji se predstavvljaju srbima i hrvatima a zive u bosni i rodjeni su u bosni.. su izmanipulirani glupani. Slazem se da srbi vise cijene bosnu od hrvata... zato sto katolicima u bosni odgovara da budu hrvati zbog putovnica i to... ma nidje veze treba malo tolerantniji bit
FAKAT ne treba klat sa srbima... Pa oni su nam braca :) Barem meni jer imam turske korjene:) Srbi su turci samo nisu muslimani... Vidite li da vec vjekovima pokusavaju dokazat kako nisu turci... jadnici... jebi ga pravi srbi(kojih vise nema) otisli na ratista i kada su turci zauzeli srbiju pojebu im sve zene... Jer jebi ga vlahnja je vlahnja... voli kurac vise od icega:)
Taj koji koristi moj nik moze da mi se napusi moga pravoslavnog.. Dabog dati ja jebo mater usred picke te smrdljive balijske.. Konju jedan pederski samo ti kurac viri iz usta..
Bosnjaci ne budite naivni ,ustasa iz Tuzle vas lozi na Srbe pa da opet ispadnete jebena strana.Pamet u glavu.
uzas srbija se skraceno zove: Uzas