Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAEISANI IDE U BGD ALI U NESLUZBENU POSJETU!!!!KRATKO I JASNO!
BOLJE DA NE IDE U BEOGRAD NA NOGE TADICU...BOLJE DA SE KRESNU U ISTAMBULU, GDJE JE I POCELA I PREDIGRA !!! OVO SVE LICI NA DOGOVOR BEZ TRECEG, JER NEMA HRVATA.
perfidna je sva ovo igra....mamac na koji bosnjaci uvijek griznu.....tadic dolazi zato sto ima velike interese za srbiju, sve ovo lici na kraj drzave bosne i hercegovine....jedini spas drzave bosne i hercegovine bi bijo revizija tuzbe protiv srbije i trazenje odstete, zasto srbija odjedanput postaje jagnje? a srbija nije ni isporucila ratne zlocince ratka mladica i gorana hadzica? drzi u zatvoru nevionog covjeka jurisica, i oce da sudi ejupu ganicu nevinom silom, i opet silajdzic ce da ide u beograd i definitivno proda b i h-u srbiji, zasto? lose se pise bosni i hercegovini, srbija ceka zadnji udarac bosni i hercegovini a to je usvajanje daytonskog sporazuma u skupstini bih-e i posle slijedi referendum jer genocidasi i srbija nemogu po nijednom ustavnom zakonu trazit odcjepljenje genocidne tvorevine zato sto daytonski sporazum nije bio jos usvojen u skupstini b i h -e, sto podrazumijeva da je USTAV od 1991 na funkciji i dan danas,to genocidasi kriju...
Hare ako te zarobe tamo micemo napasti na srbiju istu noc ARMIJA BiH
Rale Rep.Srp... 21.05.2010. u 16:11 Borise, Silajdžić je ratni lider, čije su ruke ukaljane Srpskom krvlju. Deklarisani srbomrzac i zlikovac. Silajdžić je za vrijeme rata bio ministar vanjskih poslova BiH-koliko je to ratni lider..??? \"ruke ukaljane Srpskom krvlju\"-daj primjer,dokaz,govor,rečenicu,snimak \"deklarisani srbomrzac\"--daj primjer,dokaz,rečenicu,snimak,bilo šta \"zlikovac\"-daj dokaz.... To je samo priča koja je već odavno prevaziđena,to zna i Tadić.Ti mu dođeš kao neki iz dabićeve škole propagande.
hoćel taj referendum??? av av av hehe... pa neće.
Borise, Silajdžić je ratni lider, čije su ruke ukaljane Srpskom krvlju. Deklarisani srbomrzac i zlikovac. Šta ti imaš razgovarati sa takvim čovjekom??? Neka ti Mule pojasni neke stvari o tom zlikovcu. Ne smijes mu davati nikakav legitimitet jer ga stvarno i nema. Sa njim se možeš sastajati samo privatno. Nikako drugačije.Ovde imaju trojica koja se moraju u svemu sližiti, pa i o sastancima.Toliko bi tvoji savjetnici trebali da znaju. U pamet se Borise
Tadić je išao u Istanbul na dan kad obilježavaju Jasenovac.
Ne smije Silajdzica u Srbiji niko hapsiti,jer je Siladzic predsjednik jedne drzave (u ovom slucaju jedan od trojice),bude li to slucaj,Tadic bi bio uhapsen prvom prilikom njegovog boravka u SARAJEVU ,al toga nece biti. Problem je samo jedan sto Silajdzic ide u Beograd,a to je da ide na dan kada su bradonje sa brda pobile neduznu dijecu u Tuzli (Kapija) ,to ce mu se prebacivati ,al da ide u Beograd,jer Sarjevo i Beograd moraju da se zblize politicki,samo tako ce ublehas Dodik biti zaboravljen kao i BL.
kako si to saznao.???
Sa iste lokacije se javlja i \"SR-BIN\" i \"Hrvat\". Je_em ti staru huskasku, davle.
ljudi harisa ce ebati u srbi kosto su ebali ganica u engleskoj sve je to iscenirano ne vraca se on ni za 10 godina iz srbije
Ohoho udarac pravo u centar. Voistinoričari vi ste na potezu.
U BiH ne zive niakvi Srbi vec Vlasi - potomci krvolocnog nomadskog plemena koej su Turci naselili da kolju po granicnim oblastima. Potomke Vlaha koljaca je posrbila SPC tek krajem 19. stoljeca i d tada ih koristi kao pijune za sprovodjenje veliko-srpske fasisticke politike. Srbi iz Srbije nisu cinili nikakve zlocine vec su zlocini zlocinci uglavnom Vlasi iz BiH, Hrvatske i Crne Gore od Draze Mihajlovica, Seselja i Milosevica do Dodika, Karadzica i Mladica - svi genocidasu su Vlaski potomci koji veze nemaju ni sa Srbima ni sa Srbijom. Dok je u Beogradu cvjetala kultura i progres, po vlaskim vukojebinama se guslalo i uzgajalo cetnistvo i ljubav prema nozu, klanju, vunenim carapama i bijelom luku. Jaz izmedju Vlaha i pravih Srba polako ali sigurno se ispoljava.
akademik opisuje sebe u tom kom. i on voli obrezane masta o njima kako ga prima