Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paljanski krvolok svaki komentar je suvišan
Optuzise li svjedoka i kolko je dobio zatvora?
Hadzicanin 03.03.2011. u 19:41 Familija Musici su bili velike ustase i o onom ratu od 1941-1945, pa nije ni cudo da ovaj Muslic laje ovako, pogotovo sto su ga penderkom ispeglali kad se predao... a tek koliko smo oruzja u selu \'92 zarobili Bili,i jesu,nije ista stvar! Da li to znaci da sve Njemce treba pobiti zato sto su im dede bili nacisti! U pendracenju drugih ,vidim,uzivas ali se zamisli malo u toj kozi ili zamoli nekog da te malo ispendreci pa da vidim junaka! A to oruzje,da to nije slucajno oruzje JNA(izvinite na velikim slovima),sto je podijelila i sakom i kapom Muslimanima po citavoj Bosni,ne rise ,Titati!!!
Familija Musici su bili velike ustase i o onom ratu od 1941-1945, pa nije ni cudo da ovaj Muslic laje ovako, pogotovo sto su ga penderkom ispeglali kad se predao... a tek koliko smo oruzja u selu \'92 zarobili...
Pa neće se nikad ni dokazati jer upravo takve činjenice hagu i ne odgovaraju!
Tokom unakrsnog ispitivanja Karadžić je optužio Musića da je njegova kuća u selu Musići služila kao \"mjesto organizacije i štaba muslimanskih snaga koje su se borile protiv srpskih vlasti\", _____________________________________________________________ Po medjunarodnom pravu vi ste separatisti i teroristi i usput ste i postali genocidasi.Bosna nije imala sredstava da se obracuna sa separatistima tada.Ali sad ima i zato se sad srbi zaklinju u dejtonski sporazum .Vrlo brzo ce nestati genocidna republika srpska.Ima li iko u Bosnjaka da pokrene postupak pred ustavnim sudom BiH o nazivu republike srpske.naziv je exclusivan samo za jedan narod a u njemu su tri naroda konstutivna.
¤¤¤¤ 03.03.2011. u 18:51 Kada se pogleda hronološki prve zločine u ratu od 92. do 95. su činili Bošnjaci i to većinom 92. i 93., mnogi od tih zločina su činjeni na najzvjerskiji način (sela oko Foče, Pofalići Sarajevo, sela oko Srebrenice...) dok su srpski zločini uglavnom činjeni krajem 94. i 95. god. Ovo se može vrlo lako provjeriti a upućuje na to da su upravo Bošnjaci spremno dočekali rat i da su jedva čekali da ga započnu samo što nisu računali da će im Srbi žestoko uzvratiti! Jos jedna guslarska laz. Nista cudno pod koga je.
Prvo u to vrijeme nisu bošnjaci takozvani ni postojali a drugo prije drugog svijetskog rata u BiH su Srbi bili većina ali su ih istrebljenjima u toku rata sveli na broj manji od muslimana!
@¤¤¤¤ To nije dokazano u Hagu.....
na cemu si ti majke ti.Jal na drogama ili na guslama-
Kada se pogleda hronološki prve zločine u ratu od 92. do 95. su činili Bošnjaci i to većinom 92. i 93., mnogi od tih zločina su činjeni na najzvjerskiji način (sela oko Foče, Pofalići Sarajevo, sela oko Srebrenice...) dok su srpski zločini uglavnom činjeni krajem 94. i 95. god. Ovo se može vrlo lako provjeriti a upućuje na to da su upravo Bošnjaci spremno dočekali rat i da su jedva čekali da ga započnu samo što nisu računali da će im Srbi žestoko uzvratiti!
sto je tito (anti-hitler) mogao opstati u bosni gdje najvise ima bosnjaka? :D e moj srbine, pricas stvari koje ce provocirati ljude da pronadju o srbima, a to ne ide srbima na dobro :D
srbine..... koji je no prvi grad na planeti istrijebio Jevreje?
Najzaslosnija je cinjenica sto su Srbi cinili zvjerske zlocine nad muslimanima pravdajuci ih da su njihovi didovi bas isto to radili Srbima nekad davno.Cak sam cuo jednog Srbina koji rece: hajde bolan pa da nismo mi vas poklali, vi bi onda nas poklali\"......Ona djeca ns snimku platise svojim zivotom zbog jedne takve konstatacije. Gore od nacista!
stani malo zvanicno je 15,000 pristalica od bosnjaka a zvanicno je preko 800,000 pristalica iz srpskog naroda..... sta tu nije jasno? da te napomenem da gusle nemaju blage veze sa realnoscu :)
Ali zato jeste tvoj dedo kao i od 99% današnjih bošnjaka koji su u to vrijeme za par sati znali poklati bez ispaljenog metka i do nekoliko hiljada Srba, Jevreja i Roma!
ko ti je reko da sam ja bivsi nacista, nisam se ni rodio u to vrijeme....?