Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i ptice na grani znaju da su pripadnici ABIH ubi-jali svoj narod u sarajevu a mozda i dalje.Ovo je vec 5 svjedok koji govori jedno te isto pa cak je to potvrdio i tadasnji glavni covjek un-a.SRAMOTA ZA MUSLIMANSKI NAROD.Znam da je tesko prihvatiti istinu da je vas tadasnji vodja Alij-a ubi-jao svoj narod kako bih privukao paznju medjunarodnih zajednica pa i amerikanaca.
Ne samo da \"nisu\" pucali po civilima vec su taj uzitak volili i da podijele sa drugima. Ovaj Limonov, kao pravo \"vojno lice\", mora da je dobro birao sta i koga gadja. http://www.youtube.com/watch?v=WqemDoloKlM
Čovječe, pa oni su nas branili!!! Sad znam da granate na nas nisu slali oni već Aboridžini.
Evo i ja se slazem sa obim BBI: BOSANAC BOSANSKI ISLAM BBI
Pa nas ne interesuje taj diskriminatorski zakon,a obecajem ti da ce nas Bosanaca,tj.ostalih biti preko 20%. Ako ste Bosnjaci zasto uzimate nas BOSANSKI jezik od nas BOSANACA. MARS u torove,glupani
@Bosanac levatino svi to znamo al zakon je takav da ako napises bosanac da ces svrtati u red ostalih naroda
BBI 2013 !!!
BBI !!!!!
Cuj,narod Bosnjak a jezik Bosanski.Pa tu nikakve logike nema,ccc. Narodnost-BOSANAC! Vjeroispovjest-islam,pravoslavac,katolik Jezik-bosanski
T i r e t a r d
B-ošnjak,Bosanski,I-slam !!! 2013.
Ово је насрамнији суд до сада. Ово није суд. Ово је војна сила пресвучена у другу униформу. Па зар је могуће да овај ткз суд допушта лажи о ткз српским логорима а када (данас) жена интелектуалац која је четири године провела по муслиманским логорима несмије да спомене ту ријеч и муслиманске казамате.
Sve zlikovce poslati u hag!!!!!!!!!!!!!! Zbog poremecenih kompleksasa naj..ebasmo svi.. Zbog nekoliko bolesnika stradase toliki ljudi,politika je umjesala civilno stanovnistvo u svo ovo sra..nje..Svi oni koji su nalagali da se vrsi zlocin nad civilnim stanovnistvom trebaju biti pohapseni..Samo monstrumi mogu ciniti zlodjela a takvih je i medju srbima i bosnjacima i hrvatima..
gotovina predložen za počasnog građanina mrkonjić grada
Koji zaluđenici. Znači toliko ga vole da će reći: \"On mi je rekao da ih štitim, ali ja sam ih na svoju ruku ub.ijao.\" Najcrnje je što ovo možda i prođe na sudu. Kako osuditi nekoga da je naređivao ub.istva, kad svi kojima je naređivao kažu da nije, nego da su oni to sami tako odlučili.