Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Poručnik Golić, koji je zapovijedao minobacačkom baterijom Prve romanijske brigade VRS-a, izjavio je da su na meti bile “neprijateljske pješadijske snage”, od kojih su neke bile u civilnim objektima u gradu. \" Što me ovo nešto podsjeća na propagandu Izraela da su militanti u Gazi tokom bombardovanja koristili civile kao živi štit.
kad srbin pocne govorit\' nekom da laze, to izaziva buru nekontolisanog smjeha, monty pyton su za to male mace
srbin se od takvih ali zaista golorukih tesko usrao, sto niste u protivnom uzeli sarajevo kad ste to tolki mangupi
Да, ви сте били ненаоружани, поштени и праведни. Ћелавоме није ни длака фалила, јелде. То су отрцане форе које служе за спрдњу и исмијавање ваших добро плаћени \"пријатеља\" са запада. Ваша лаж само ће вама разбија о главу а нама је од користи. Ми Имамо Републику Српску а ви... ви 24% федерације. Можете да гачете колико хоћете, ал Србин се таквих не боји.
to ti dodje kao da je BIH napala ameriku a ona se branila nuklearnom bombom njega treba dati na vjesala majku mu cetnicku
-Bošnjaci u Sarajevu bili goloruki. -Srbi htjeli da pob.iju sve Bošnjake u Sarajevu, uključujući i civile. -Srbi bili naoružani do zuba. Zaboravite tu priču. Jedino što ima smisla je ili da ste bili dobro naoružani, ili da vas Srbi nisu htjeli da u.biju. Sve ostalo su priče za malu djecu. Da 50 golorukih ljudi ide na jednog sa puškom, opet su im male šanse.
Vi u Hagu ste stvarno de-bi-li kad dozvoljavate ovakve situacije......sto se tice te genocidne djubradi oni me ni ne cude....kad je vlah obraza imo ! Pustate zlikovce da lazu pred citavim svijetom umjesto da ih smjestite momentalno gdje im je mjesto ! Koja farsa i blamaza.....od sudjenja ! SIKTER
Ovaj portal može da mi klikne na k*rac
Poručnik VRS Izo Izet Golić ,upamtite dobro,bio je komadant artiljerije na Trebeviću a svi dobro znamo koliko granat je ispaljeno sa Trebevića i koliko je poginulo ljudi.Taj Izet Golić i njegov brat su bili u četničkoj vojsci u Rogatici a rođene su dajdže onog kriminalca Niske Karkelje.
Sami smo sebe terorisali i rokali snajperima. :)