Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Bogdo više naših Ismeta bilo, da zataru trag svim Svrbima, i onim tamo kolj.a.čima. A bit će i drugo poluvrijeme, samo će tad biti obrnute uloge.... Sr.v.e na vrbe!!!
ne lazite, ko god je od muskaraca dosao u potocare danas je ziv, ukljucujuci i onog sto ga je vaskovic \"intervjuisao\". Ko je krenuo kroz sumu taj je nagrabusio. A ovo svjedocenje mi malo konfuzno - krenuo kroz sumu, zarobljen, otisao da sipa vodu, opet zarobljen, pa se konacno docepao teritorije arbih???
KOLIKO SI TI SRBA POBIO
Vec duze vrijeme pratim portal sarajvo-x.com,i vece izljeve medjunacionalne mrznje, nacizma, sovinizma i fasizma nisam procitao. Zato, nek portal Sarajevo.x.com ocekuje prijavu za sirenje medjunacionalne mrznje kao i ugrozavanja psihickog stanja i izazivanje dusevne boli. U toku sutrasnjeg dana, na mnoge drzavne adrese i sluzbe cu licno uputiti prijavu, a ako u razumnom roku nista ne preduzmu, licno cu se postarati da ovaj portal , koji svojim opustanjem da mnogi psihicki rastrojeni likovi,osijeti sta znaci ugrozavanje licne sigurnosti. Da bide jasno, Bosnjak sam musliman, RVI ranjen u odbrani Sarajeva i to u direktnim borbama, i vezano stariji od mnogih \"komentatora\" portala te znam sta znaci nacionalna mrznja i gdje ce nas ponovo ona dovesti. Ovo se ne odmosi samo na ovaj clanak, vec i na skoro sve gdje se dopusta mnogo sta, sto nije moguce i na najekstremnim portalima. PRIJAVA PROSLIJEDJENA SIPA, F MUP, MUP RS.
Tuzan si kao tuzna godina...ne treba mi mrznaj roditelja, znam sta se desavalo, ne znam zasto se trudis da mi kazes da nisam vidio to sto sam vidio. Zao mi te je. I svih onih koji imaju takve ogranicene vidike. Probudi se jvec ednom, zlocinci uveliko postoje u tvom narodu.
Istina je nepobediva... http://www.youtube.com/watch?v=RUuhSGnLvv8
Istina ne um..,Alija?,Istina ...je jedno te isto srpsko balavce koje je zadojenije mrznjom od svojih roditelja
http://www.youtube.com/watch?v=Ys31antI4-g
http://www.youtube.com/watch?v=Ai1J3uK4P4A&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9kEgYb51TvE