Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi koji su pod zemljom cekaju sudnji dan da ponovo prohodaju,neko u dzenet-raj,neko u dzehenem-pakao,a ja mislim da cu kad uginem ici u dzenet ,bar na pola sata,dok sejtanu prodje pauza za topli obrok... ne zamjerite.....evo i jedan vic sto sam skoro cuo da vas oraspolozim u ova sumorna vremena..
Grmi sjeva,i opali grom u krov jednog vehabije,taman se vratio iz Sirije i nekim cudom ga sud BiH zaobidje..elem opali mu grom u krov i spali ga do ploce,uze on ljestve i na krov,pogleda u nebo i rece,sa tobom sam zavrsio!a onda rece: Zeno skidaj mahramu,djete mrs po pivo u granap dok se obrijem :)
@Tuzlak44 pa to je ziva istina jednog vehabije iz buca potoka kojem nisu kuvajcani dovoljno love donirali svaki mjesec
BiH je drzava Hrvata, Srba i Bosnjaka (3 naroda koji su autohtono stanovnistvo) i svih njenih gradjana. Na stranu sad sto ustav ne poznaje termin "vjerska manjina" da objasnim nekim i to da Hrvati u BiH taman da ih je 0,01 promil ne mogu biti ni nac.manjina (kao ni ostala dva naroda) jer su autohton narod (uz ostala dva naroda sa kojima dijele jezik-ma kako ga zvali, istu /ne/kulturu i slovensko-ilirsko porijeklo itd). Teznja odredjenih krugova postoji ali ako prodje nece proci BiH
ne lupetaj crni topuze, nadji 1 historijski dokument do dolaska raznih okupatora gdje se narod u Bosni naziva Hrvatima ili Srbima - neces naci, vidjeces samo naziv za jedan jedini autohtoni narod bošnjani/bošnjaci.
@brutalritual hahahaha zanimljiva teorija
PRIKAŽI ODGOVORE (61)
to su sjećanja na mrtve,,jednostavno...ali ovo je divan primjer ovo se nije spominjalo do danas ..tj do večeras , kada je već prošlo..a da je muslimanski blagdan ..svirali bi o njemu 7 dana prije i pojašnjavali njegovo značenje...ali eto, moraju se podsjetit kad ne znaju...
Moze mi ko ovo pojasniti "te izgovaranjem molitvi u kojima se slavi vječni život onih koji su društvu Boga na nebu te se vjernici mole za njihov oprost i mir."
Ja kao praktični katolik na to samo mogu reći da klix ima veze sa novinarstvom koliko i ta rečenica sa blagdanom Svih Svetih.
E, da je ovol'ko kandilja, svi bi graktali "islamizacija", ovo, ono, a kad vjerska manjina nakiti cijelo brdo iznad grada svojim svijećama, to je samo predmet slikanja, divljenja, članaka itd.
ti si izrod cak si manjina i u bosni,i okruzen si katolicima i pravoslavcima i ti negdje prosipas price o manjini,sto si ti bio,sto si jel si turcin ili arap,ciji si,ti govoris o kicenju sa svijecama,ovo je europa,hoces da ja malo o minaretima zamotanim zenama maoci islamizmu,zbog tebe mi je zao pravih bosanskih muslimana
BiH je drzava Hrvata, Srba i Bosnjaka (3 naroda koji su autohtono stanovnistvo) i svih njenih gradjana. Na stranu sad sto ustav ne poznaje termin "vjerska manjina" da ti objasnim i to da Hrvati u BiH taman da ih je 0,01 promil ne mogu biti ni nacionalna manjina (kao ni ostala dva naroda) jer su autohton narod (uz ostala dva naroda sa kojima dijele jezik-ma kako ga zvali, istu /ne/kulturu i slovensko-ilirsko porijeklo itd). Teznja odredjenih krugova postoji ali ako prodje nece proci BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve ce to o mila moja..............