Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vojislav Šešelj - Voja budući selektor krnje krnje srbije.
Koji je ovo kralj! :)
se oko gov.neta dize tolika pvasina. Iskveno veceno boli nas kuvac sta se vadi s vetavdom.
s.r.b.o.c.e.t.n.i.c.k.i----- lider .lideri moraju biti u Hagu.
Izdrzi, vojvodo!
SRBI S-M-R-D-E.. :-)
Treba pseto umlatiti maljem!
Koke dojavio - Zločinac Šešelj ima AIDS - provjereno !
zasto je nato bombardovao srbiju tek 99-e? reko im seselj: \"ako nas napadnete, bacicemo vam vaketu.\" a ovi nisu znali sta je vaketa, pa dok su skontali na sta je seselj mislio...
Kavvovac, Kavvobag, Vivovitica...Sheveningenska zatvovska jedinica! Svvobanje se ne isplati.
Da je vojo prebacen u zgradu bolnice slazem se, ali dase ga vi objesili jovi iznad glave neslazem se, jelto mozda tradicija,stade srbin do srbina.
moj Pero krme jadno
KAD MU VEC NE MOGU DOKAZATI KRIVICNO DJELO, ONDA HAJ`D DA GA SE OTARASE, TAKO STO CE GA MEDICINSKI UMORITI. AKO NISTA JEFTINIJE, NEGO DA MU PLACAJU OGROMNU LOVU KAO ODSTETU, ZA GODINE PROVEDENE U NJIHOVOM ZATVORU.