Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ustase i cetnici su se vec bili radovali :)))) pusi te ga :)))))))
errorcode pusi ga :))))
@errorcode: Retardu, pise se "ne znam" i "kompjutera", ne znam ko mutavca poput tebe pusti blizu kompjutera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Auuuuu, propade cetnicko-ustaski plan :)
A šta bi trebali napisati da su muslimanski teroristi koji su htjeli dici shoping centar u zrak i izazvati paniku u drzavi. Ovo je prihvatljivija verzija kako se zemljom ne bi proširila panika i kako se ne bi podigle tenzije prema doseljenim muslimanima...Nemojte biti smijesni. Obracun među krimosima na ovakav specifičan način ne drži vodu, zna se kako se krimosi razračunavaju AK 47 i sl. sofisticirane spravice. Samo slijepac ne moze vidjeti pozadinu ovog svega...
ZUBAC I NJEGOVA BANDA ĆE SVAKAKO URADITI I RADI NA TOME DA SE BiH PROGLASI TERORISTIČKOM DRŽAVOM. mOŽDA I JESTE KADA SE POGLEDAJU POLICIJSKI KADROVI KOJI SU PRIPADALI AGRESORSKIM KADROVIMA 92 -95. NARAVNO, NA ČELU SA ZUPCEM. MAGLA I PRAŠINA ZVANA " SLUČAJ" DŽAFEROVIĆ NIJE USPJELA, BENELUX TAKOĐE. ŠTA ĆE SADA BITI TREĆE!!!
Kakvi ba anarholiberali - ja sam Fadil - hetero liberal
ova antibosnjacka hajka je produkt ovih tzv experata iz amerike,koji su najavljivani za balkan(masoni,spletkarosi...)a nasa vrla FTV,ih najavljivala kao protivteroristicke experte,.a sta nam rade???
Isti racku ja kriminalci ja teroristi
Šta Švedi znaju o terorizmu . . . I kod nas se donedavno negiralo postojanje selefija i vehabija pa vidi gdje dogurasmo . . .
Opet ratni komadanti na meti UKLONIŠE JUKU PRAZINU ,BAJRAMOVIĆA,RAMIZA,CACU ko je slijedeće. Direktan dokaz da srbija ima umješane prste i 20 god iza rata BOSANCI I HERCEGOVCI PROBUDITE SE!!!!!!!
Što se nameće 'terorizam' mamu im mrtvu svima redom! Smjena komplet rukovodstva SIPE! Broj jedan agencija i ovako zamajavaju javnost a ako nisu bili sigurni to je krajnje neprofesionalno što opet znači smjenu nesposobnih. Silne plate a u službi prljanja imena BiH da bi je svijet povezao sa teroristima. Sve vam bezobrazno po spisku!
Naravno da su bili sigurni, pa vidiš šta švedska policija govori, tako je i njima rekla kad ih je zamolila za pomoć. Ovo je svjesno obmanjivanje javnosti, mnogi regionalni portali su objavili ovu vijest, a većina njih neće objaviti švedski demant - rezltat postignut.
Upravo, naveo sam dva moguća scenarija i u oba je krivac, pogodio si, sipa i obmane. Da nas hapse po svijetu kao teroriste to je njima cilj. Diskreditovanje bosanaca, to je jedino oružje koje imaju ali im ni to neće pomoći, govna četnička.