Komentari (195)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro nam dosla nasa mladosti... Samo pozitivni primjeri... Idemo nnaprijed.
luno nesrećo zar si još ovdje kad ćeš se više udati, djecu rađati da malo dušu odmorimo
Ona je sad Hadzialiston.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Svaka cast Aida, najveci uspijeh sa balkanskim porijeklom na svijetskoj politickoj sceni, a i sire, nek crknu hejteri...
sasvim je logicno da svecka i evropska civilizacija propadaju...pa ljudi moji njima je muslimanka ministrica srednjoskolskog obrazovanja......da li je svijet poludio???....sta treba ona da uci mlade svedjane?.....kako da petkom idu na dzumu?
@drynskyserbico haj ti buraz u skolu mozda sta i naucis osim njegosa i pobjede na kosovu
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pa zar neki ovdje stvarno misle da u Svetskoj nema ni pametnijih ni sposobniji od ove zene? Ni onih koji to vise zasluzuju? Bas niko ko bi bolje obavljao ovu funkciju? Da vam pomognem: cinjenica da je ona na ovoj funkciji je odraz bolesti zapadnoga drustva a ne odraz njene vrijednosti i sposobnosti kao pojedinca.
@BivsiTurcin i za tebe vazi isti odgovor. Svoje frustracije ti tako opravdavas A gdje je zapad i gdje smo mi na Balkanu je dobro vidljivo. Da se malo raspitas(google majka) saznala bi da je ova djevojka sa svojih 28 godina ovo postigla a sto sigurno nije slucajnost. Dacu ti primjer Svena Alkalaja ili Edvarda Kardelja kao uspjesne politicare u BiH ili Ex Yu. Stidi se svog neznanja i uskotracnosti.
@eanibab: Google first 'ad hominem' attack. Ja iznosim misljenje a ti uvrede. Hvala gospodu, malo je u meni frustracija ostalo. Ja se mirim sa onim sto jesam i onim sto imam. Ja ne tvrdim da je to 'slucajnost' sto ona izvrsava to funkciju ali tvrdim da to one nije 'postigla' nego joj je to servirano zbog njene 'razlicitosti.' To zapadno insistiranja da je 'rezlicitost' sama po sebi vrlina je jako ograniceno.
Bar će oni naši mutavci od političara moći razgovarati s njom bez prevodioca, nijedan ne zna guknut engleski.
Jel ovo ona što je izjavila da Europa treba zatvoriti granice kako bi spriječila ulazak izbjeglica iz Sirije?
kako volim procitati ovakvu vijest... nesto mi oko srca bude toplo
eh kud nisam i ja iso ko cigan da trazim milostinju u evropi, prao guzice i cistio wc-eje svabama sad bi mozda bio i ja ministar a ne fukara na klixu
Velkomen
Bošnjakine se vazda dobro probijale ....
Jel ovo bjese ona Aida, IZBJEGLICA iz Bosne, sto se zalaze za odbijanje izbjeglica sa Istoka? 😖😖
Potrazi ziv bio ili bila, to ti je 5 sekundi na google. Ona je iz Danske, jedina spona je da su obadvije sa Drine.
...evo sta se pocelo desavati odkad ovakvi postaju ministri obrazovanja.....https://www.facebook.com/231377160265438/videos/934229853313495/?fref=nf
Jos jedan Focak/Focanka za primjer....
Jel' udata? :|
Jer,....vidi osmjeha! Nije Aidu dzaba Drina okupala...
Aferim Aida! Ti si nasa najbolja ambasadorice i pored toga od strane BIH neplacena.
Jesmo moćan narod, gdje god odemo snađemo se i uspijemo. Osim u svojoj domovini, nikad to necu skontati.
Fino...
Kod nas pored onih metuzalema nikad to ne bi postigla
Na kojem će jeziku pričati :P