Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nama džamija pa da i mi promjenimo profesiju,pa u hodže jer samo hodže danas dobro žive,njima bog daje i iz zemlje i iz neba! Fabrike i industrija nam ne trebaju jer šta će nam to kada mi imamo naše džamije i po cijeli dan se možemo bogu moliti, lakše je nego nešto proizvoditi!
I u cem je tvoj problem?
Ljudine su ovi franjevci
Jesu, jedini katolci koji su sačuvali svoje ponosno ime Bošnjak.
"Isusov Govor na gori (Mt 5,3-11) čvrst je oslonac života Manje braće (franjevaca), a evanđeosko zlatno pravilo: “Sve, dakle, što želite da ljudi vama čine, činite i vi njima” (Mt 7,12) utkano je u svaku poru franjevačke djelatnosti." Hm...kroz ovo pravilo onda treba gledati komentare pojedinaca :)
Gradićemo ih inšaAllah sve dok ima Bošnjaka u ovoj našoj pređedovskoj babovini!
Živićemo od svojih uzoranih njiva, livade pune goveda i ovaca, imamo mi Bošnjaci svoje đedovine koliko hoćeš što po genocidnoj izdrkotini RS, što po Fedraciji ;)
ako vase krave budu pasle srpsku travu sve ce da pocrkaju a vi ce da umrete od gladi :)))
uocio sam da ona zenska ne nosi mahramu a uci fatihu, zatim sam uocio dvojicu potencijalnih terorista arapskog porijekla u maskirnim uniformama :)
fakat jebote.. pravi arapi !
super svaka čast od jučer 10-ti kamen temeljac od kad kliks objavljuje
mashAllah,ako Bog da jos 10 za dva dana,da ih dušmani ne mogu porušit ko prošli put
Zapišavanje. Idu izbori, treba dat kostiju da raja grize.
MasAllah,neka je Hajirli..aBd sirile se jos puno,puno godina Lijepom Nasom i Jedinom.
...još jedan privredni objekat, kao odgovor na hrvatski privredni objekat kodnog imena "crkva"...
commi pismen si covjek,ne mogu da vjerujem da ne mozes praviti razliku izmedju toga sta je cija odgovornost,za privredu i njen napredak bi trebalo da brine vlast,a za vjerske objekte vjerske institucije..oni barem nesto grade,da svi rade svoj pos'o ova drzava bi bila Švica..ponavljam,imamo komsije sklone rusenju dzamija stoga amin da se dnevno grade njih 10 ;)
...sve stoji što veliš, costigane...samo bi uz napisano valjalo i da se vjerske zajednice maknu iz političkog i svakog drugogo oblika života, osim vjerskog...i da bace koju prodiku/propovijed/vaz o crnoj socijalnoj nepravdi, i da se istinski založe svojim uticajem za ispravljanje iste...ovako mi, da ti pravo rečem, idu n aizvjesnu stvar, svi redom u 3 vjere...i, vole raskoš ko da su francuski lujevi...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
masAllah :)