Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma otvarajte, privreda je odavno na koljenima i tone, al' nam zato fakulteti cvjetaju i rastu. Neka. Uskoro ćemo biti nacija sa 100% univerzitetskim obrazovanjem i 100% nezaposlenosi - šverc i lopovluk će postati glavne grane "privrede"
Cuj politickih nauka?! Sta je tu bogati nauka?
sigurno nam treba jos jedan fakultet bez ikakve perspektive.. previse je i ovaj u sarajevu, a kamoli jos i u banja luci.
ma jbg potreban nam je izuzetno taj kadar samo ih ima 1 000000 na birou nemojte slučajno kakv tehnički fakultet
E tu će Fahro Radončič da se školuje. Podmitiće ih sandžačkim paprikama.
Pocela izborna kampanja. Sad ce se otvarati centimetri autocesta, sobe u bolnicama, za svaku gradjevinsku fazu nekog projekta ce se presijecati crvene trake i lokati, bas pohvalno i zanimljivo.
Ne daj Bože gdje vidjet državnu zastavu, onu koju iz RS-a k'o fol vole i zbog koje bi navijali za repku, da nema ljiljana. :)
Na koju zemlju me ovo podsjeca...!? Daleko,daleko....