Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast...to se tako radi...tj. nesto se radi, jer kako se kaze vazno je covjek da se krece pa makar sporo, tad se njegov put kraca...a cilj je blizi... no sto kod nas nije istina za neke druge stvari, od auto puta, bazena i drugih ustavnova koje su potrebne prenove obnove i izgradnje... kako god bilo, zgrada je lijepa, daje neku poruku i na kraju krajeva daje glavnom gradu bih tako potreban izgled... jer osobno mislim da je Sarajevo jos uvijek malo vece selo, napravljeno bez reda i plana i programa, pa ne samo zbog rata...to se desilo puno prije rata...ako ga pogledate iz vazduha, 70% je nacickano crvenim krovovima kuca bez ikakvog rasporeda...pa i tamo gdje koze idu pod rucnom... Sarajevu je potreban novi plan, nove zgrade i novi moderniji i "visebojni" izgled...jer iskreno receno, previse je stare socialisticke sive gradnje koje pogotovo u magleno doba koje je u sarajevu i cesto naprave jedan "turoban sivi jednolicni grad"... treba vise zgrada nove arhitekture i vise zelenja po gradu...:-)
I ovaj Sarajevo-x je providan ko selotep. Sta bi mi bez nasih kriticara, vi ste nasa uzdanica!
uzaaasssss, mrzim avaz iz dna duse. prevaranti, nacionalisti, korumpirani lopovi, nepismeni novinari.....FUUUUUUUJJJJJJJJ! Povraca mi se od te novine! Sire samo lazi i traceve. Izmisljaju textove, znaju samo druge napadati a ne vide sebe kad na pocetni stranicu stave sliku maloljenika koji se objesio. Molim se za dan kada ce to smece od papira nestati i sva imena koja stoje iza istih!!! Podzrav normalnoj raji!
CCCC, bilo bi bolje da su ulozili u kadar i kvalitet novina, jer ovako imamo novine pune gramatickih gresaka i listove papira natopljene bojom sumljive kvalite... mirisu na olovo .............