Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nebojša Radmanović je majmun. http://dobronamjeran.blogger.ba/arhiva/2010/05/26/2502471
Cuj sastanak ce biti odrzan u Genocidnoj palati republike u Banjoj Luci.
josipovic je srbin ko i covic....ko to od bosnjaka nije skonto.....a vi samo vjerujte srbima.....
Samo nek je guzovace, je l\' de Nebojsa?
ADMINITRATORE KOJI PROBLEM IMA SA SINDROMOM,KAD NE DOZVOLJAVATE DA SE UCHITA MISLITE JACI STE TAKO STO NECEMO PISATI,PA MAJMUNE,AKO TI DOVEDEM OVDE PAR NACI GRUPA SA FEJSA IMA DA TI SARAJEVO X BUDE KO STORMFRONT SKOTE JEDAN
otac ti se izjasanjavao u drugoj naciji TI SI IZMISLJENA NACIJA NASTALA 1993 ...A I PATIS OD STOKHOLMSKOG SINDROMA
~~~~~~~~~~~~~~§§§§§§ ~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§ ~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§ ~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§ ~~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§ ~~~~~§§§§~~~~§§§§§§§§~~~~§§§§ ~~§§§§§§§§§§~~§§§§§§~~§§§§§§§§ §§ ~§§§§§§§§§§§§~§§§§§§~§§§§§§§§§ §§§ ~~~§§§~~~~~~~§~§§§§~§~~~~~~~§§ § ~~~~~~~~~~~~~~§§§§§§ ~~~~~~~~~~~§§§§§§§§§§§§ ~~~~~~~~~~~~~~~§§§§ ~~~~~~~~~~~~~~§§§§§§ ~~~~~~~~~~~~~~~~§§
Znas li kakvi su ovo znakovi koji su vladali Raskom 500 god.a i opet ce.(* (*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*(*((**(*(*(*(*(*( ================================================ )*)*)*))*)*)*)*)*)*========== ====================== (*(*(*(*(* ========= )*)*)*)*)*)
ARGUMENTI: Safvet Bašagić –Poezija napisana 1891 god. Znaš Bošnjace, nije davno bilo, Sveg\' mi sv\'jeta nema petnaest ljeta, Kad u našoj Bosni ponositoj, I junackoj zemlji Hercegovoj, Od Trebinja do Brodskijeh vrata, Nije bilo Srba ni Hrvata. A danas se kroz svoje hire, Oba stranca ko u svome šire. [...] Oba su nas gosta saletila, Da nam otmu najsvetije blago, Naše ime ponosno i drago.
ha
Neki dan im doso Tadic, oni ga docekali nako, usput. Sad im dolazi predsjednik Hrvatske, a oni mu se klanjaju ko Titi.
Stefan Tvrtko, gospodu mojemu bogu spodobl\'su me nasledovati prestol moih preroditel, gospode srbske (kralju Srbljem i Bosne i Pomoriju i Zapadnim stranam, i po torn naceh s bogom kraljevati i praviti prestol srbskije zamlje). $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$$$$$$$$$$$$ _______$$$_______ $$$$$$_$$$_$$$$$$ ___$$$_$$$_$$$___ ___$$$_$$$_$$$___ $$$$$$_$$$_$$$$$$ Rimski papa salje 1188, dubrovackom nadbiskupu plast i potvrdjuje stara prava dubrovacke crkve. U pismu pominje srpsku Bosnu: \"regnum Servilie, quod est Bosna\" (srpska kraljevina koja je Bosna). To je bilo vrijeme bana Kulina.
POSLJEDNJA VECERA
Cuj veceru pa na sav glas da ce biti vecera pa nije covjek dosao da se najede nego to je za vas fukcionere iz genocidne da se naroljate i najedete cvaraka i bijelog luka.