Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam juce one mulce od novinara ( one novinarke svrsavaju kad im Bevanda podvikne: đesi curaaaaaaaaaa), pa niko da tog Bevandu pita za malverzacije sa kladionicama, zloupotrebu polozaja, ostecenje budzeta za 10 miliona KM...Niko da ga pita za malverzacije sa fisklanim kasama. Kako je njegov jaran dobio prvi dozvolu za distribuciju, a druga rjesenja drzao u ladici dok ih Neosoft ne proda kase. Od ovakvih kriminalaca, gori su samo novinari idioti. Ima pravo SDP sto ih izbacuje s vlasti.
Kada vam ode Bevanda, penzije mozete samo sanjati. Koliko cete penzija jos primiti, sta mislite. Ovo je jebacina par-ekselans. Zelembaci su .ebena strana.
Jedva cekam dan kad SIPA pokupi Bevandu i strpa ga tamo gdje mu je mjesto