Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegla ti mlada? Pa sto nisi pazio kud pucas bilmezu jedan ccc
posalji hanumu................nju cu ,tebe kvisko jok:)))))
Pitanje br 87: Dopunite recenicu. Trebinje, Trebinje, kad me vidis _____ me.
SVOJI NA SVOME,STA NAM MOZETE.......TREBINJE SRPSKO
MALO SAM POPIO SINOCH NEMOJTE SHTA ZAMJERIT GROK GROK
@TREBINJAC SHTO PIJESH KAD ZNASH DA TI TO SHKODI ...
volim popit volim zagalamit imal toga ko ce mi zabranit
@sumnjivcima Seljaci :o) Chobani :o) Dabini podanici :o) Pish pish po licima sumnjichavim :o) Grok grok krmchichi :o)
Oooooo POturiceeee u kam udarilo lojavciiiii Srbadija zivi,vesele se ,svadbuju,lumpuju,......a ne kao vi IZRODI samo kukate . Pa kukacete dok postojite jer ste izrodi vucibatine smrdljivo ulojene.
@Pero sumnjivac Ti si Pero seljak :o) Ti nisi nikad nigdje putovao :o) A i kad te vide na aerodromu, posumnjaju u tebe odmah :o) Zato jer si krmak :o) Neoprani :o)
ovo koliko god zvucalo jadno ni blizu se ne moze porediti sa pucanjem u sarajevu gdje je njihovim ziteljima jedini cilj ubiti i pri slucajnom pogledu. ja oruzje ne volim i prezirem ljude koji ga nose ali je 10 puta manje zlo pucati u nebo obiljezavajuci neko veselje vec kao sto to rade mujice koji su skoro svi redom naoruzani i onda zbog toga se osjecaju jaki i frajeri i ko fol opasni da ih ne smijes ni pogledati. joe, ufati se jadnice lijekova i nadji kakvog dobrog psihijatra. ti si sigurno dijete kojeg su roditelji zlostavljali i koga je babo za kaznu tuko kvrgavim kurccem po celu.
Sta reci sem glupi srbi i srpska posla, nemogu bez oruzja ni u halu.
nije to nista! u srbiji svatovi ruse avione :)))). (bio prije par godina slucaj sa jednim poljoprivrednim avionom)
Cudno, uposte se ne dovodi u pitanje dali taj coban ima pravo da puca po gradu iz vatrenog oruzija samo zato sto je svadba, vec se sve vrti oko struje..
Hoće mile da gradi aerodrom u Trebinju i zbog toga je osnovao preduzeće\"Aerodrom Trebinje\"i neki lik je bio jedini zaposleni u tom\"preduzeću \"ali poslije nekoliko godina mile odluči da premjesti tog Direktora u banjaluku na banjalučki aerodrom i da tamo isto tako dobro posluje kao i u Trebinju.Jedino nemaju još aviona pa je upitno šta će letjeti a u Trebinju nit ima šta etjeti nit sa čega poletjeti. :))) Majko moja na koju priču ljudi nasijedaju u manjem entitetu,žalosno i tužno..