Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje bacajte smece sada iz jednog entiteta u drugi - sve dok se ne napravi treci - a ako se napravi treci - zatrpajte i njega tim smecem - pa kada se napuni neka zidovi, cigani i ostali dobiju svoje entitete i tako ispocetka.... NAROD ZNA sta je bitno: pravite entitete umjeso recycing preduzeca i ekoloske deponije itd...
Još da se taj otpad korisno iskoristi. Otkad eko udruženja pričaju o otkupu plastične ambalaže ali izgleda da je to samo šuplja prića.Samo u zadnjih dva mjeseca otkako se na Zetri kupuje voda baćeno je oko milion flaša.
Jos kad bi svaki stanovnik vodio racuna gdje to smece baca bilo bi SUPER!
Pitam se, spada li u tu količinu otpad koji ostavim u WC školjki? :P