Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo klixe idite na Filozofski fakultet. Na svakoj katedri i odsjeku, majka i ćerka, otac i sin i još nekoliko bliže rodbine i prijatelja + primljeni preko veza (istina dobri studenti) uz intervenciju, vjerovali ili ne - Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD) u BiH. S druge strane imate dobitnike zlatnih značaka da prodaju banane na pijaci Otoka.
To je više nepodnošljivo stanje, devalvira čitavu znanost a izuzetnim studentima onemogućava bilo kakve šanse jer nema ko da "pogura".
@ArtiljerijaBosanska gospodine mora da jede a nema bogate roditelje da ga izdrzavaju i to ne jedna zlatna znacka vec dvije za oba ciklusa dok su neki u statusu docenta a imali su prosjek ocjena jedva veci od 7...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaki dtugi student smatra da ima korupcije, a svaki drugi se pravi glup/pametan, placa i polaze ispite 😂😂
Ovdje ima korupcije i u odvozu smeća
sto znaci svaki drugi nije htio priznati da je koristio pogodnosti korupcije
Kakve veze ima sta studenti misle kada se bruka afera i na Tuzlanskom i na Sarajevskom fakultetu zavrsila bez rezultata.
Nemamo sta smatrati kad vidimo i znamo kako se ocjene upisuju.
A onaj svaki drugi je koruptivni mitoman
A svaki student izmedju zna direktno ili indirektno :D
Najjaci su ovi sto pljuju po Travniku i Kiseljaku a ne kontaju da je svaki privatni fakultet isti samo sto je u drugom kantonu 2000 a u kantonu Sa 8000-1000 godina, naravno ako si genetski predodredjen onda i dif mozes zavrsit za rekordno vrijeme
Studirat u BiH je najveca glupost ikad. Asistenti profesori sve bolesnik do bolesnika, nerijetko i seksualni manijaci. Vise ces naucit ako samostalno ucis na youtubeu.
Danas vecina ide na fakultet samo da bi pokazali da idu na fakultet iako ne znaju ni sami zasto idu, bolje idite radite nesto izmislite sto ce donijeti pare nego da se fucarate po fakultetima, ne treba ti fakultet da bi postigao nesto u zivotu.
Tako govore obicno oni koji ni srednju nisu mogli zavrsiti pa se tjese "ma ne treba ti fakultet nizasta" bla bla bla
"zasto ici na fakultet...kada se moze posteno kupiti diploma"... osmica iz stranke