Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
placenici potrosili pare na moru pa evo opet navalili copy/paste sdp komentare :-)
Evo recimo kad govorimo o vojnoj imovini cije razrijesenje je korak naprijed ka NATU, SDP je zajedno sa SBB- om predlozio u pralamentarnu proceduru odgovarajuce zakonsko rjesenje za vojnu imovinu.Ako ne bude opstrukcija koje vec Mjakica pokusava natuknuti na koje smo postali imuni vec duzi vremenski period,a sve te opstrukcije proizilaze iz nemogucnosti osvajanja fotelja,Dakle ako se slucajno ovo pitanje rijesi onda bi uskoro mogli biti jos jedan korak blize,sto je svakako jedan od nasih interesa..
volis li role playing? ti titova pionirka a ja rutavi sandzaklija?
Realno mi smo jako zaostala zemlja koja zbog pojednih politickih ubjedjenja ne moze nikako da ide naprijed.Svakodnevno smo izlozeni stresovima koje nam priredjuje SDA koja na zalost na poslednjim izborima nije imala mogucnost da zavara ljude koji bi im dali glas,pa tako nisu dobili parlametranu vecinu,nisu uspjeli da dodju do fotelja koje su njima odgovarale,pa sad po svaku cijenu sve ono sto se pozitivno pokusa uraditi za ovu zemlju ti ljudi opstruiraju.Da smo pametni da nam ovo bude skola I da sebi kazemo nikad vise SDA,pa da konacno ova zemlja krene naprijed.
to trebas govoriti po selima i zaseocima. to im je najvece biracko tijelo a ne ovdje.
Reče SDPovka. Nažalost, niste mnogo bolji od SDA. Tako da narodu u konačnici dođe isto. Dodik će uzet SDP ili SDA, sve u zavisnosti ko mu više ponudi. Tačno tu konkurenciju koju ste napravili jedni drugima samo građani plaćaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
JMBG mora biti usvojen, zar da i dalje naša djeca ispaštaju zbog kojekakvih političkih razmirica
uvijek se nesto raspravlja jedni donose rjesenja dok ovi poput mehmedovica samo traze probleme i nista im ne odgovara!!
Koliko znam zakon je donesen,a to st ose banda SDA-ovska buni za sve i sve opstruiraju i ruse ovu drzavu njih treba prozvati..Dosta je njihovih gluposti..
SDA će garant povući pitanje vitalnog nacionalnog interesa
To je jedino sto znaju!!
Ne znam sta se ima raspravljati jer je zakon donesen nakon protesta ali gospodi iz sda opet nesto nije odgovaralo dakle njih treba pozvati na odgovornost
Tolika hajka oko Mehmedovića, kao da nam je on neka faca, neka svako odgovara za svoja nedjela, ovo je više postalo dosadno