Rebalans budžeta na dnevnom redu
0
Sutra sazvana vanredna sjednica Doma naroda FBiH
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"E skaljicu mi brzo odleprsasmo\" ,.\"Ja moj tomo, a moj sef mi obecao sve, i ko veli nama iz sbb i vama iz sdp ima da cvjetaju ruze, da nam niknu novi tornjevi i teniski tereni, a teniske teren moj sef htio da pokloni tvom sefu, kaze da je tvoj sef zlaja najbolji reketas u drzavi, a tornjeve htio ostaviti za sebe i svoje saradnike, krasnicija, keljmendija i jedan naumio ostaviti ziki ako ovaj izadje iz prdekane, ko veli valjo mu zika puno, i kaze da je i on (moj sef) omrsio brke od one kargo pljacke, kaze nije zika bio cicija dao je i njemu fino, ali eto moj tomo, ja i ti ostasmo ko pos.rani, sad nam se narod smije\"--\"Jeste moj skaljicu, ali glavu gore smislice nesto nasi sefovi, nece se oni lako odreci fotelje, moj sef mi rece da ce upotrebiti sve rekete kako bi ostao na vlasti a kaze da mu obecao i tvoj sef punu podrsku i rekao da ce ako treba sve kriminalce i kriminalne grupe aktivirati\"\"...\"Dobro tomo cekacemo\"-
ce opet SDA da pokusa da zaustavi sve sto valja i da obmanjuje javnost kako su ugrozeni vitalni interesi Bosnjaka... Ali NAROD ZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
necete vi jos dugo... to vam je zagarantovano... jer... narod zna....