Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog vas Ciga na smrdljivih, hoce da nam ukinu bezvizni rezim!!!! Odete u italiju, zene bacite u prostituciju.... zivite u italiji i kada vas italijani ufate, necete da se vratite, a govorite da ste Bosanci, i tako samo brukate NASU zemlju!!!!
Босански и ромски језици су практично вршњаци..15ак година је разлике од настанка једног и другог. Подршка из Србије
Meni su oni uvijek bili simpatični :D super, zaslužuju i oni da ih se cijeni isto kao i ostale narode, ova država je sačinjena od raznovrsnosti i s tim se moramo pomiriti, svi imamo prava na sve :) ja sve više počinjem vjerovati da ovo sve ide ka boljem sutra :)) Uz ovu novu vlast, uspjet će se :D
hehe, a neka ih, i oni su dio ove države :D super, svi zaslužujemo ravnopravnost i mislim da ga s trenutnom vladajućom političkom elitom i postižemo , super ! :D
Napokon neke pozitivne vijesti :D Slazem se sa prethodnim komentarom.
Neka, super, baš mi je drago :) Svi smo mi ipak ljudi, svi zaslužuju živjeti ravnopravno u ovoj državi :) Iskreno, jedina politička opcija koja u potpunosti ovo podržava i nije nacionalno orijentisana kao ostale je SDP :) Sam sporazum Sejdić-Finci je najbolji primjer :)
Spomenise i nas u novinama hejjjjjjjjjjjj :))))))))))))))))))))))))))))))