Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po meni RS je odavno ne zavisna, za bih me bas briga da svi da crknete od gladi ne bih trepnuo okom
I NASER ORIC JE KRIV , ZAR NE \" DODIK \" ? NI MAJCICA SRBIJA VAS NE BI PRIZNALA KAD BI EVENTUALNO PROGLASILI NEOVISNOST SRPSKE !!!!! ZNA TO MILORAD A ZNAJU I OSTALI .
Ma bravo \"Dodik\", mnogo si inteligentan. Konju zadojeni!
Ma narode moj, ja sam napisao na proslom komentaru. Da treba svi da navijamo za to da oni proglase sami nezavisnost, pa da vidimo sta ce dalje. Eto ja bih volio da sutra Dodik kaze, RS jenezavisna drzava, pa da vidimo reakcije, ko ce ih priznati a ko ne. Kao prvo, na ove njihove pokusaje, treba posmatrtai, ali ne treba reagovati, jer svi znaju da je to prazna slama sto pricaju. Oni su htjeli napraviti Veliku Srbiju a ostalo im je na kraju ono malo Pasaluka oko Beograda. Nikada u istoriji oni ni jednu bitku nisu dobilu, uvijek su gubitnici bili i gubitnici ce ostati.
Hvala dodicku na podsjecanju ko je i sta je ova bagra iz tzv rs.
BALIJE, MAJKU VAM JEBEM LOJAVU,A JESTE NADJUBRILI SRPSKU ZEMLJU OKO SREBRENICE
Ocekujem od Hare i svih ostalih u bosnjackom korpusu ali i hrvatskom da treba dobro okrvaviti gace pa iznijeti rs negdje izvan BiH. Pa kako to jadnome Dodiku vec jednom ne postane jasno. Sto cacka mecku ako vec nije ni svijestan sta to znaci i kakve sve posljedice to vuce. Kako ce je i iznijeti iz dva dijela moro bi je prije sastaviti a ni to se vise nece dati. Na njegovu zalost.
mogu razumjeti raznorazne frustracije ali psovanje nikako. evo i ja sam isfrustriran ponasanjem vecine politicara u bosni i hercegovini ali mi ni na kraj pameti nije da se ponasam nekulturno i da psujemu komentarima. inace mislim da narodna izreka \"ko drugom jamu kopa, sam u nju pada\" vazi u ovom slucaju za aktuelne politicare iz srbije i otetog dijela bosne i hercegovine koji oni nazivaju republika sumska. istrpjeli smo mnogo toga pa cemo istrpjeti i ove jeftine dodikove fazone. nama je trenutno najvaznije da se kutarisemo mangupa u vlastitim redovima koji na foru patriotizma prave od svih nas budale.
dabogda otisli vise...pa necemo cijeli zivot zavisiti od vas....sta god treba da se uradi POZITIVNO za BIH koce nas oni...majku vam jebem
Ako usvoje ovo morat ce usvojiti i traktorijadu II na iducoj sjednici :).
Ljudi ovo je izborna godina, klasicni shablon za dobijanje nacionalno osvjescenih glasova, uz istovremeno guranje pod \'tepih\' kriminala, korupcije, pljacki itd. A na kraju i gdje bi to oni mogli, otrcana fraza! Mora se kerovima kost baciti da se ima zbog cega lajat! Ne se sekirati
Idite vise, je*em vam majku. Nista dobro niste donijeli ovoj drzavi, samo vas primitivizam koji svakim danom postaje sve izrazeniji.
Boze sacuvaj stoke zaostale! Ratom nisu uspjeli tu genocidnu rs za sebe oteti, e pa vala nece ni mirom! Sva trojica su potpisala da je sumska samo entitetcic i nista vise, drzava je bila i ostala BiH.