Borba protiv seksualnog nasilja
0
Sutra protest „Kaznimo nasilje, a ne žrtve!“
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne vjerujem da je bilo sda kadra na protestima, s obzirom da su upravo oni ti koji prvi štite silovatelje u svojim redovima. a ti vjerovatno jesi sda kadar, čim su ti tako puna usta republike srpske na potpuno nevezanoj temi, tu je i opsesija sdp-om, a naravno i potpuno odsustvo bilo kakvog ljudskog osjećanja prema žrtvama silovanja i zlostavljanja kojima je ovaj protest prvenstveno bio posvećen. inače me ne čudi da i ovo malo ljudi što je komentarisalo misli da je ovo sprdnja (čast izuzecima). vjerujem da ni njima ne bi bilo mrsko da iskoriste nekakav položaj za bezbjedno silovanje (samo kad bi ga imali) - sve dok to neko ne uradi njihovoj ćerki ili sestri. osim, naravno, ako se i time ne bave. fuj.
Jao kako su ovo pametno organizirale! U to vrijeme mi nije \"Sex i grad\" na telki. Čula sam nešto kako ovi kao pametni govore da su ukinuti nazivi \"bosanski\" iz gradova u RSu. Ma dajte, šta se više opterećujete tim ratnim glupostima, gledajte naprijed a ne unazad. Ja sam za SDP, oni su tako cool!!
nazalost, najcesce protestvuju one cure koje su jednostavno previse lijene da nauce ispit, pa se kriju iza ove price. a one jadnice koje su stvarne zrvte ovakvih profesora , uglavnom sute. i za jedno i za drugo ima izuzetaka...... u svakom slucaju, skup treba podrzati. ionako profesori rade sta god pozele, u svakom smislu. apsolutno sam protiv bilo kakve vrste maltretretiranja , verbalnog, emocionalnog , a pogotovo fizickog. zasto im dozvoliti da nastave s tim?
SLAZEM SE!
Za doticnog gospodinga @\"ma ajde ba\": Dabogda tvoja kcerka polagala tako ispite i kcerke tvoje kcerke.
sta ti fali,das malo pi*ke i polozis ispit i onako se samo guze:)))
OVDE NIKO NISTA NE PISE, A TESKO JE ISPRED KOMPJUTERA OTICI NA PROTESTE.MOZE LI TO NEKAKO DA SE NAPRAVI VELIKI VIDEO PANO POVEZAN NA INTERNET NA KOJEM BI VAS PODRZALI KOMENTATORI SA SA. X SAMO DA SE NE IZLAZI NAPOLJE