Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plenumasi dje ste na izborima bili... niste se nesto culi a sad bi plenume iskupljali... krenu li vas tuci i ja idem sa njimada vas mlatim pa ce vam jednom doci iz guzice u glavu da se vlast mijenja na izborima, a ne da po jazbinama svak svoju drzavu pravi
@october A šta ćeš kad budžetlije izađu na ulice? A oni kad izađu Februar će biti povjetarac.
@october Hahahah. Dobar si, ali to je malo vjerovatno. VIdjet ćeš da će se gamad provući i da nikakvih reformi u stvari neće ni biti. Odgodit će se to sve za 6-7 godina. Dok se nabaci još 4-5 milijardi duga. Pa da onda sve u paketu ide, i Elektroprivreda i oba Telecoma pa i druga Elektroprivreda. I to ti je to. Game Over!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
o ne ! ne opet "Plenumi" molim vas !!! zaustavite cirkus !!!
U koliko sati?
Đaba se vi sastajete i đaba tražite. Nemate od koga tražiti ništa, a to znači da nećete dobiti NIŠTA. Šta su dali prošli plenumi? Plenumima se ne ostvaruju ciljevi. Pokušali ste. Ako taj pokušaj nije uspio, onda je glupo ponovo upotrijebiti isti. Tražite vi druge mogućnosti za ostvarivanje pravde!
@škola_kalbasi, :))))) pa neznam ja. Nek' nađu pravi put da ostavre cilj. Plenum ne ide, to znamo. Sada nek' se dogovore za nešto drugo, pa možda upali. :)))))
Jel im ko ubacio makar vreću suzavaca!?
Zahvaljujemo građanima grada Zenice za brižnost prema obespravljenim radnicim TK i nezaposlenim licima.Za ovu radničku nesreću smatramo najodgovornijim premijera TK Bahriju Umihanića i gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića zvanog faraon, koji evo već 15. godinu vlada gradom.Postojao je niz načina da se formiraju fondovi od naknada članova Upravnih i Nadzornih odbora kako na općinskim, gradskom i kantonalnom nivou, kao i od enormno visokih plaća direktora u javnom sektoru,čijim bi se umanjenjem formirao fond za nezaposlene i obespravljene radnike. Uzaludno su građani insistirali da se taj fond formira, no navedeni egoistički vladari su se oglušili o prijedloge građana. Mi ćemo u Tuzli također organizovati Plenum građanki i građana TK i podržati zaključke zeničkog Plenuma, a sve u cilju poboljšanja statusa obespravljenih radnika.Incijativu za održavanje Plenuma će dati Radna grupe za pravosuđe i upravu i Radna grupa za rad i socijalnu politiku Plenuma TK. Dok se ne uključe Plenumi u BiH
I još nešto. Ukoliko se ne smanje plate budžetlijama (plaćenicima) na idućem festivalu vatre će bukvalno izbiti nasrtaj na iste. Bilo da su policija ili opština ili ko treći. Jedino koga treba izuzeti su vatrogasci!!!
PA ZAR DO SADA MILION PUTA NISMO IZNIJELI SVOJE STAVOVE U VEZI SVEGA? NEMA NAMA NIŠTA OD IZNOŠENJ STAVOVA, ZABAVA ZA JADNE. OVDJE JE DOŠLO DO GRLA I AKO U TAKVOJ SITUACIJI IZNOSIMO STAVOVE ONDA SMO ZA DOKTORA. MI SVI TREBA DA IZAĐEMO IZ TOPLIH KUĆA I DA BUDEMO NA TRGU AKO TREBA DO SMRTI. OVDJE NIŠTA DRUGO NE POMAŽE.
Vaši stavovi su dajmi platu i ja ću šuti mjesec, nema veze što firma ne radi godinama. Borite se protiv administacije, visokih plata i štela. Borite se kao i oni da ništa ne radite a da vam pripada plata. Na žalost ne može. Care, želim ti sve najbolje u 2015. ali živ bio nemoj da mi ostali finansiramo jednokratne pomoći. Kupite te firme za 1KM pa ih vodite.
Sastavni dio borbe je i porez. Ovi hodaci su izgubili. Izgubili su zato što godinama firme ne rade ili su firne sani prodali a hoće plate. Da su trežili uvezivanje penzionog možda bi bilo drugačije. Treba definisati promjene za koje se treba zalagati a ne biti Protiv, a ne zna se čega. Jednostavno, nema ko ljude povesti i definisati ciljeve.
Ditu su prodali radnici, iz Aide su godinama na crno prodavali obuću na crno. Sve domaćinski.
Ovo je više postala prava šprdancija. Al baš šprdancija. Pa mi nismo uopšte spremni da imamo ikakvu vlast. Pod hitno izdati referendum da se traži ko će nas okupirati. Al baš okupirati!
BRAT PUTIN ČEKA GLAS NARODA...PA DODIK JE VEĆ KRENUO TIM PUTEM I VIDIO DA JE TO PUT OZDRAVLJENJA BIH CIJELE A VI TU PLENUMATE...POD HITNO PROBIJATI KORIDORE I UPUTITI POZIV DODIKU DA SMO SVI ZA TO DA SE PRIDRUŽIMO RUSIJI,KINI,TURSKOJ I SJ. KOREJI JER MI SLAVENI NEMAMO KUDA NEGO SA BRAĆOM RUSIMA...KOME TO NIJE JASNO SAMO POGLEDAJTE OKOLO I UPITAJTE SE KO ĆE NAS TO ZAUSTAVITI U TIM NAPORIMA...BAKIR,DRAGAN,MLADEN ILI NEKO TREĆI ,KO ĆE TO NAS ZAUSTAVITI...RUSKA AMBASADA JE VEĆ POKRENULA AKTIVNOSTI ,A ŠTA VI ČEKATE....ODMAH TRANSPARENTE NA KOJIMA PIŠE BRATE PUTINE SPAŠAVAJ NAS OD ZAPADA,SLAVENI UJEDINJENI PONOVO I NIKAD JAČI
Od svih koje si nabrojao, jedino pristao na Kinu.