Rezidencija kardinala Puljića
0
Sutra odluka o zamjenskom stanu za Smajoviće
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Agent UDBE? a mi smo svi bili Savez socijalističkog naroda ili smo bili u SKJ . Pa koja je razlika.Razlika je samo što čovjek zbog smrti nije stigao da promijeni dres kao ovi danšnji političari. I danas imamo nekakve državne bezbjedonosne službe. Sve što se može dogovoriti neka se dogovori pa i ova kompenzacija oko stanova. Federalna vlada treba da rješava ove zapetljane slučajeve jer je ona odgovorna za neuređene i nedorećene zakone.
CEMU FRKA, SVITNJAKOTA CE UZ POMOC CEPRLJANA RIJESITI PROBLEM!
pa pajdo zar kao ,udbas,nije mogo imat pet stanova,, vec ko neka bjeda jedan stancic,,stvarno sam razocaran i iznenadjen
trebali ste to odmah uraditi, a ne kardinala razvlaciti po medijima i davati povod nacionalistima da sire mrznju
@@NETKO Izgleda da pojedinci sto komentarisu jos uvijek zive sa guslama i epskim pjesmama slijepih njima znanih guslara . Zapravo niko i ne ocekuje nista pametno od vas . Jedna zalutala nacija u ovom vremenu i prostoru nemoze ni ponuditii nesto vise od toga sto vi nudite. Dragi \" bog\" ; Alah, Isus, Isa i svi drugi koji se spominju kao takvi, stvorise vas kao jedinstven primjerak genocidasa ,” heroja ” koji se kriju u trapovima za krompir i ”heroja ” psihopata koji su vas ucili kako klati nejac , otimati tudje i prisvajati ono sto nikad nije bilo vase. Nemogu cudu da se nacudim da si i ti naucio sta je lijepo a sta nije…..
Pa kod nas Vlada radi sve ono što ne bi trebala i što nije u njihovoj nadležnosti. U ovom slučaju se liže g....a Hrvatima jer bi oni odmah digli frku oko toga kako su ugroženi u Bosni, a u Hecegovini sami sebe ugrožavaju jer više ne znaju ili bi p.i.š.k.i.l.i ili bi ono drugo. Jadna nam je država.
Zbog cega se insistira da je porodica Smajlovic porodica bivseg suradnika UDBE. To je totalno irelevantno u ovom slucaj i samim tim bespotrebno osim ako se zeli diskreditovati ta poridica. Poanta je u tome da prema vazecem zakonu taj stan pripada toj porodici i kao steceno pravo ne moze biti uskraceno. Nije mi jasno sto se vlada mijesa u ovaj cisto pravosudni problem. Spor izmedju porodice Smajlović i biskupije mogu rijesiti samo strane u sporu. Crkva treba da ponudi adekvatnu nekretninu i tim zavrsi ovu lakrdiju. Sve ostalo je zloupotreba polozaja i bespotrebna politizacija.
Super, hoce li se onda ovako brzo rijesiti i problem onih gradjana/nosilaca stanarskog prava kojima je uskraceno pravo na otkup stanova i kojima se obecavaju zamjenski stanovi - kojih navodno NEMA?