Inicijativa SNSD-a na dnevnom redu
108
Sutra o smjenama Zlatka Lagumdžije i Denisa Bećirovića
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMJENITE GOOVVVNO
Danas smjeneni ministri iz SDA Sutra ministar vanjskih poslova iz SDP. Majstorski odigrano. Ne bi ni spoj Fischer/Spaskij/Karpov/Kasparov bolje odigrao od Dodika. Neovisno o političkom gledištu, treba pred majstorijom ustati i zaplješćati. Kao što je i San Bernabeu prije nekoliko godina uradio Robaldinhu. Majstorluk!!!
@arivattanen,GLUPANE,pa s cim glasoovima lagumdzija smjeni ministre bosnjake iz SDA,jeli svojim ili pomocu glasova onih koji negiraju genocid .Koje si ti govno komunisticko,ateisticko.
Ko je u opste ovaj lagumdzija socijal propast pravi cistke godinama sada ce sam sebe da pocisti sad je nasao internacijonalu izigravati kada su svi namazani nacijonalnim bojama i drzava ostaje na nacijonalnim regijonima bosnjak nece vise da bude usamljeni jugosloven medzu nacijonalistima zato lagumdzija odmakni za sva vremena srpska diploma
Pa ljudi, jeste li vi normalni???? Bosnu ne treba praviti... BiH je bila i treba takva ostati.....Nasu kulturu, nase obicaje....moraju biti BOSANSKI!!!!! Ovi arapi koji hoce da kroje neke \"muslimanske obicaje\", treba odj.bati! Jer mi imamo nasu kulturu i nasu religiju! Mora postojati drzava BIH sa svojom kulturom i religijom!!!!!!!!!
A,TREBA OVOG LOPOVA SMJENITI GORIJE ZA BOSNU I OVO STOJE OSTALO SLOMICE SVE RADI SVOJE FUNKCIJE
Woow, kako ste mi sakrili komentar, koji se odnosi na slavlje Bajrama..... Zato sto ste takvi, zato nas ce.tnici ye.bu..... PS nastavite tako dragi bosnjaci/arapi.....piz.da vam mate.rina prodana!
Becirovic nije bas nista pogrijesio. Rekao covjek kako i jeste. Sto pojedini ne vole cinjenice zele ga se rijesiti.
mosnjaci u tvoju mamu
@Nebitno vala baš izvitoperio se od nkog zla
Bolje tebi trci u Tk da pronadjes korijene ko--pile Tursko.
Definitivno najmrzi covjek na politickoj sceni u Bosni !!!
Moje drage SDAšice, opet ste napaljene većeras:) Plašim se da Zlatko neće biti smijenjen na vašu veliku žalost! Ovo iz jakooooooo pouzdanih izvora...... Enjoy your spare time!
samo da javim ovima iz IZ, posto ste zabranili komentare na taj clanak......nabijem ih na neku stvar! Ne mogu oni meni zabraniti i odrrediti, kako cu ja slaviti Bajram!
@ arivattanen Da, u pravu si...al u limburgu.
@ arivattanen Zato sto je govno, i sto se stidi sto je musliman..eto zato ce biti smijenjen. PISI SAD STA HOCES, KOGA BRIGA.
vrijeme je da i ti lagumdzija padnes,ako su pocistili SDA nek i tbe skinu