Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesi ti pametan Rajko, ti i još jedan iz Busovače gdje bi nam bio kraj. Sanjaj da će se Federacija dijeliti, u korist RS. Hoće možda u tvojoj senilnoj glavi. A što se tiće tvoje republike, pardon karikature od entiteta cijeli svijet joj se smije i gnuša nad zločinima na kojima je nastala. I na kraju žalosno je da jedna Francuska zna vaše ime i prezime, od vas samih, francuzi ne znaju za nikakvu RS, već entitet nazvan \"République serbe de Bosnie\".
Pa cujte decki...SRBI SU UGROZENA RASA..Mora se po svaku cijenu Nasa privatna drzava odrzat.. vidite da su SRBI zeljni odvajanja i uvijek bili..i ako se ukine RS kao banjalucki pasaluk..sta ce onda? Pa pola iz Parlamenta RS ce zavrsiti u Hagu..
ovi su se nasi kurdi pravo ufurali i misle da mogu o svemu odlucivati
ja kao predsjednik predlažem da se republika šumska preimenuje u replika šumska a BiH u Republika BiH kao i prije i još bi dodao da se kuzmo i dodo zaštite kao endemična stvorenja u prirodnom rezervatu replike šumske jer bi fakat neko možda i platio da vidi ovakve mutacije ...
Bosne i Hercegovine je bilo, ima je i bice je. Kome nije stalo do stalo do toga, kaput preko ramena i preko brda. Kuzmanovic moze popusiti milion i po kurceva jer mu prijedlog nece proci. Srbe na vrbe. ( Cast izuzecima).
Mozemo se mi ovde krviti po ovoj napacenoj zemlji jos godinama ali cinjenicu su neumoljive: 1. BiH nije nikad bila samostalna drzava - jednostavno ljudi koji tu zive - MI - namamo kvalitetata da stvorimo drzavu 2. BH pravoslavci koji su postali BH Srbi u 20. stoljecu nikada nisu imali neku svoju teritorijalnu autonomiji niti je bilo koji narod u BiH to mogao imati A sta imamo danas - ubise nas vodje idejama o nekoj BiH drzavnosti i jos gore o nekom suverenitetu RS entiteta... ma sve same bajke i prdimahovina...niti je BiH drzava niti ce to RS ikada postati...za drzvau treba kavliteta, rada, etike i morala...toga manjka i u Srbiji i Hrvtaskoj pa ni te dvije drzave nisu nista drugo nego banana republke i pijuni. A o BiH (baziranoj na supljoj prici) i RS-u (baziranoj na nozu, zici i mnobacacu) da i ne govorimo...sva sreca da smo se barem HZHB kvazi-tvorevine kutarisali... Ma najbolje sve ove teritorije rasprodati strancima, ali toliko smo bijedni da nema musterija ni za to...
..Ejs, i ja bi da budem kapetan ladje.... u potpisu ...panonski mornar
Samo se ne treba puno zamarati ovakvim i slicnim glupostima...i DDR je nastupao agresivno prema Zapadnoj Njemačkoj a poslije su skontali neke stvari...ali ja ne zelim potrositi zivce na ove gluposti i onda za 30 godina govoriti \"znao sam\".... samo ekonomija ljudi!!!!
Raso idi u Smrdliju i tamo seri a BIH ostavi na miru ,jos malo i tvoja genocidna tvorevina rs ce da nestane .
Koji je on k*rac da uopste daje prijedloge ....
prdimahovina. opet \"fasadna\" promjena, a sustinski sve ostaje fuseraj. zabavite se regulatornim okvirom ekonomije i uspostavljanem pravne drzave.