Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Marko Bosnja.... Bogami kao da tece srpska krv kroz tebe,zar nije tzv.HZ HB bila stvorena na \"srpskoj zemlji.\"
@jedno je si... Da nije bilo ML 1995 vi bi svi pocrkali jesi ti zabpravio da niste imali sta da jedete covjece, pa mi hrvati vas odozdo a srbi sa strane, vi ste gladovali ma svi bi pocrkali da nije doslo do dejtona, znam ja da se pamte dobre stvari a lose se zaboravljaju... hmmm Pozdrav Marko Bosnjak HZ Herceg Bosna
@Sila nebeska Tako su i Srbi govorili o Jugoslaviji, i eto sta bi? Tako sada vi Muslimani o BiH govorite... Steta da ljudi nemogu da vide dalje od svog nosa, otidji ti u BanjaLuku sa Bosanskom zastavom pa da vidis kako ce te tamo da prime ili u Herceg Bosnu? Bosne samo ima na papiru kao sto je i juge bile, znas covjece da niko nece nisakim da zivi, otvori oci :) Pzdrav Marko Bosnjak HZ Herceg Bosna
Stanite na loptu, vidite sta vam se desava, vazda gubitnici, citav svijet vam se smije, sta vam bi sa smrdijom vidite kako je krepao milosevic, staje sa dabicem jadovanom, krtkovidnim mladicem krije se po misijim rupama, lukicima dozivotna robija i trazite jos da izgubite, kome se zivi u postenoj BiH neka ostane a kome ne neka izvoli. Napred BiH.
@ mungose Ako vam je bilo malo, a vi dodjite po jos .
Da je ukidanje sumse neupitno !!! Ja ne znam zasto ovi srbi zele da MZ ode odavde, kad je to kraci put za ukidanje sumske !! Da nije bilo jada iz MZ, danas ne bi ni bilo sumse, tj. da su 95 pustili rat da traje jos koji mjesec !!! A drugi nacin ukidanja sumske je malo duzi, ali jasam ko kad !! Za 15tak godina Bosanci ( oni koji sebe tako osjecaju) ce biti 2/3 vecina !! I papa svim tvorevinama !!
RS je odrziva i iam apsolutnu podrsku naroda koji goelmom vecinom u njoj zivi. BiH i m/h federacija je neodrziva u svakom pogledu i nema neku podrsku vecine. Sve ostalo je manje vazno Koliko god vi muslimani mrzite ansu RS JOS vise mi Srbi mrzimo onu nakaznu frankenstajn BiH.Hrvati isto kao i Srbi cuvaju svoju Herceg Bosnu i cekaju dan kad ce da nakaznu bace u istoriju.
@Srbine, nije pitanje hoce li RS ostati ili ne...svakako da ce ostati al\' sto rece Medo ko obicna administrativna jedinica...nesto kó malo veca opstina da ne kazem opcina
@DedoMedo Slobodno ti prvi kreni iz Teherana pa da vidiš kako ćeš se provesti.
Srbine, tako je, januar za januarom, godina za godinom, samo produzavate agoniju sami sebi kao osuđenik na smrtnu kaznu. R.S ce prije ili kasnije po najgorem scenariju snaci ono sto je snaslo tzv. Srpsku Krajinu; u najboljem bit cete svedeni na obicnu administrativnu jedinicu. Pozdrav iz Teherana i ugodno vece.
Sutra je samo srijeda! Najobicnija! Ovo je odlicna igra na relaciji Dodik MZ ! A pogotovo mi se svidja kad vidim da ovi Ljesnjaci se tako jadni napale i vide neke kule i gradove... I onda se razocaraju kad iznova po 1000ti put cuju da RS ostaje! Prosto ne mogu da vjerujem da Ljesnjaci vole sami sebi toliko bola da nanose i da se razocaravaju po 1000 puta na istu temu... Sa zakljuccima ili bez RS postoji i sljedeci januar slavi punoljetstvo 18 godina!
Sutra je dan D za RS