BiH
12

Sutra na Jahorini besplatna vožnja šestosjedom

FENA
Povodom otvaranja zimske turističke sezone na Jahorini će sutra biti održan događaj pod nazivom "Dan za ljubav na Jahorini", u organizaciji m:tela i podršku Olimpijskog centra Jahorina.

"Dan za ljubav upotpunit će koncert Benda Ane Štajdohar. Osim m:tel poklon koncerta, Olimpijski centar se pobrinuo i za besplatne ski-pasove tokom cijelog Dana za ljubav na Jahorini", kazala je Feni rukovoditeljica službe prodaje i marketinga Olimpijskog centra "Jahorina" Zorica Jovanović.

"Olimpijski centar Jahorina je osim besplatnog skijanja sutra osigurao i besplatnu vožnju šestosjedom "Poljice" za šetače, koji će uživati u panoramskom razgledanju planine, jer je sve veći broj šetača koji dolazi na Jahorinu", kazala je Jovanović.

"Sutra na otvaranju sezone radit će baby lift, lift Poljice, šestosjed Poljice, lift Željo i dvosjed Ogorjelica", dodala je Jovanović.

Program počinje od 10 sati kada će svi fanovi ljubavi imati priliku da na m:tel zidu ispišu svoju ljubavnu poruku koja će im, u nastavku, omogućiti da učestvuju u osvajanju m:tel poklona. Koncert počinje u 13:30 sati na otvorenom prostoru Jahorine, na Poljicama.

Tokom koncerta Ana Štajdohar će čitati najzanimljivije poruke, a na samom kraju događaja i odabrati najzanimljiviju, te uručiti poklon sretom paru.