Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'"Dalje nastavljamo sa pregledom tehničke dokumentacije i pregledom mjesta nesreće kako bismo mogli složiti mozaik i na kraju dati mišljenje o uzrocima ove nesreće", istakao je Duranović.' da su vrsili redovne iskpekcije i ulagali (pokradene) pare u unaprjedjenje i obnovu rudnika, mehanizacije i svega ostalog sto ide uz to, ovakve stvari bi se mogle izbjec. glupo je reci, ali sreca u nesreci je sto je otiso jedan zivot.
Federacijo, Izetbegoviću, Novaliću narod vas pita ŠTA STE URADILI NA POBOLJŠANJU SIGURNOSTI RUDARSKIH JAMA - N I Š T A ali NIŠTA I NEĆETE, BITNO JE DA SVAKI PUZT OBEĆATE. LAŽETE! Bakire tvoj Ministar Novalić obeća da će penzije biti najdalje do 5. u mjesecu hahahaha oplakah, a ono nekoliko dana iza 5. SRAM VAS BILO, TEBE BAKIRE PA ONDA ONE ISPOD REDOM. SAMO VARATE SIROTINJU, NARODE USKORO ĆE IZBORI PAMET U GLAVU VIDITE ŠTA VAM SDA RADI SAMO VAS LAŽE.
Rahmet ti dusi .. A odgovorne u rupu da kopaju a plata porodici stradalog .. Pa dokle misle da će riječima plaćati nasu tugu i bol .. Stop TIRANIJI nad postenim narodom !!!
Danas rudari nisu jedini, što kopaju ispod zemlje. Političari to isto rade, ali njima su plate više, a posljedice za nas fatalnije.
Rudarska solidarnost je nešto što bi sva preduzeća trebala imati jer se dešavaju nesreće svugdje.
najmanje sto se moze sutra uciniti je da se proglasi dan zalosti u drzavi i da se na fb postavi rudarska zastava