Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha, ne treba nam ni velika albanija, pa je imamo. tu je, i ti ces jednom biti velika albanija pa ces se sa brachom handriti, zato budi srecan i uzivaj, ojhaj. Dragi bosnjo. dobro je sto kazes da si srbin, jer i jesi, samo si se zarobio u tudjina. al moci ces da biras, dal sa brachom ovom ili onom.
Niko ne spori Bosnu !!! Bosna je i srpska kao i hrvatska i bošnjačka.... Ne treba nama nikakva velika srbija .... Ljudi moji i srbi su bosanci, ako smo srbi nismo srbijanci već bosanci dok god živimo ovdje a živimo vjekovima i tako želimo . a što se tiče entiteta koja su naša unutrašnja podjela i koju niko živ u svijetu ne primjecuje i za nad bi bilo bolje da je tako... !!
Narod zna A-SDA!!!
Суштина свих реформи је да се накрaдете још српских пара ти и твој друг МИЛОКРАД. Јебо вам пас матер.
Suština svega je da nemavelke srbije i to je kamen spoticanja i problem svih problema nece te niko radmanovicu razumjet jer nema srbije srpske republike srpskog zraka srpske vode srpskih šuma ima samo Država Bosna!!!
Trebamo se dogovoriti kako da podjelimo Federaciju, a shumsku da ne diramo. Vuk dlaku mijenja al cud nikada.
Svaka je na mjestu i ne smrdi na mrznju kakvu smo cesto ranije imali priliku da slusamo od onog hajvana. Cestitam gospodine Predsjednice BiH.