Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja manipulacija ovo je nevidjeno jos od devedesetih
Zasto se BiH nije borila protiv terorizma koji se vrsio tokom Srpske agresije nad Bosnjacima 92-95 koji je razlog zasto se napad desio u Zvorniku??? Aaa??? Jel to terorizam ili "Srpski oslobodilacki rat"? I sto je najgore, sad ko fol dan zalosti u Federaciji zbog policajca koji je ubijao i mucio nevine Bosnjacke po Srebrenici gdje se desio najveci zlocin protiv covjecanstva na prostoru Evrope nakon Drugog Svijetskog rata. MA NI TRENUTAK SUTNJE NECE DOBITI ON OD NAS!!!! Sutra ako slusate muziku, slobodno pojacajte. Sad treba da meni bude zao jer je se psihopati vratio zlocin pred vrata i odnjeo i njega s lica zemlje! SMIJESNO!
dvije karikature
Slobin pulen......Dacic°!° ne primjecen danas u sjeni je dogadjanja u Zvorniku,
Idite u tri p....
Čuj Zvizdic ga upoznao ... šta je pricao sa Bakirom ...što nemogu šuplje
ZASTO SU ZATVORENI KOMENTARI NA SVIM CLANCIMA NA KLIXU? I ZASTO SE RAJI SERVIRA OVO SRANJE I PRAVI BIG DEAL OKO SVEGA, CETNICKI POKRET MARSIRA PO ZVORNIKU SVAKE SEDMICE I O TOME BUDE JEDAN CLANAK. KLIXOV NOVI UREDNIK JE BIVSI UREDNIK ONOG SMECA AVAZA I SADA GLEDAMO KAKO KLIX POSTAJE NOVI AVAZ.
joj al preuvelicavate,i sve slucajno,onaj prije par dana o referendumu RS-a,pa ovo,i to 24/7 neke gluposti pisete...Boze sacuvaj
Vidi ovog četalja,lafo prijatelj,mrš..
terorizam je globalni problem ne tice se samo nas nego citavu planetu, govorim o svim vidovima terorizma. sta je terorizam vec da sije strah medju ljudima.